Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vzhladom na rozpocet to ma solidny vizual, slusnu atmosferu a celkom sympatickych hercov. Lenze to je prd platne, ked sa tam skoro nic nedeje. Cely cas tam skupinka ludi pobehuje po chodbach a popritom nudne diskutuje. Ach jaj. A ked uz konecne dôjde k nejakej bitke alebo prestrelke, tak uz je neskoro. Vysledkom je vizualne pekne vyzerajuca nuda. 4/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ano, těch inspirujících filmů bude pěkná řádka - Věc, Horizont událostí, Invaze zlodějů/lupičů těl, ale třeba i jeden díl z původního seriálu StarTrek...tedy Vetřelec za mě ne. Osobně mám tyhle chladné nenápadné sci-fi filmy rád, zejména pokud mají tísnivou atmosféru a nezodpovězenou otázku na konec. Příjemné, i když nijak omračující. K tomu spousta zmrzlých mrtvol, čerstvých mrtvol, krve, rampouchů a chytrého slizu. Teď jde o to: kdo s koho..... ()

Reklama

Hugomil 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz, hodně muziky. Zase tak "strašný" tento snímek nebyl. Začátek filmu vypadal celkem slibně a scéna s návratem první várky vojáků mě zaujala. Taktéž interiéry a vůbec celková vizualizace filmu byla solidní + neznámí, ale dobří herci tomu neubírali na kvalitě. Trochu to "zazdil" konec, ale jak už to ve Sci - fi žánru bývá, je těžké uspokojit náročného diváka dnešní doby. Já byl po dlouhé době, v tomto žánru, spokojen. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová kosmická vyvražďovačka s podstatnými ingrediencemi, namíchanými dle osvědčených receptů. Podivná nákaza, agresívní choutky, cákající krev, honičky po nekonečných chodbách a špetka časové dilatace navrch. Málem jsem byl i potěšen, nebýt slabomyslného konce, který tomu ubírá jednu hvězdičku. Ovšem musím ocenit neotřelou motivaci hlavního hrdiny, žádná záchrana světa, žádné obětování se za kamarády, vše lapidárně shrnuto v památné větě: "Slíbil jsem ženě, že budu na večeři doma." I přes ten oslizlý konec doporučuji všem fanouškům kosmického hnusu. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na Infini je, že to pripomína kopu sci-fi horor z poslednej dekády (zmienených tu v komentároch) a všetky boli o dosť lepšie. Z počiatku aj film vyvolá očakávanie v niečo masakrálne po tom transporte ale priveľa objasňovačiek a vykecávačiek začne dávať tušiť aj sklamanie, dvojnásobný preslov ku koncu to zabije úplne a ten zvrat na konci asi nemôže nikoho uspokojiť, takže ďalší slabší sci-fi horor na ktorý sa síce vcelku dobre pozerá ale na zlomok nápadu pripadajú desiatky spomienok na lepšie filmy z tohto žánru. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama