Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Meijin 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film z prostředí amerického fotbalu. Copak opravdu nejde vymyslet něco nového a aspoň trochu originálního? Outsideři prohrávají, tak dostanou nůž na krk a druhou šanci. Najednou vyhrávají nad jasně lepšími týmy, dotáhnou to do play-off a jsou odměněni vlasteneckými projevy trenéra a médií. Jako komedie to navíc vůbec nebylo vtipné. Jediné, co stálo zato, byly vnadné roztleskávačky. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý film o americkém fotbalu, který má srdce jak by řekl Gene Hackman v tomto filmu. Keanu Reeves hraje jak na poli tak na plátně přesvědčivě. Film je o tom, že když člověk dostane v životě druhou velkou šanci, musí se jí uchopit naplno, aby se mu konečně splnil dávný sen, jinak bude litovat do konce života, že nevyužil příležitost, i když je to v tomto filmu jen na krátkou dobu. Zajímavej nápad, zajímavej film. Jeden z nejlepších o americkým fotbalu. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Já mam taky ráda dobře natočené sportovní komedie, a tato do mého šuplíku určitě patří..The Replacements jsem viděla ne jednou a stále sdílím názor, že něco takového vás jen tak nepřestane bavit. Výborný K. Reeves, výborně zahraná týmová spolupráce a skvěle je zde ukázaný průběh amerického fotbalu. Neměla bych problém tento film ohodnotit ještě jednou hvězdou navíc, ale konkurence těchto žánrů je tak veliká, že jsou podle ještě o něco lépe natočené snímky v tomto oboru. 7/10. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Odlehčená sportovní komedie, která skvěle funguje a nabízí dobrou pohodu, navíc se tu najde i trocha té romantiky mezi Reevesem a Brooke Langton. Gene Hackman je fajn kouč, což nám ukázal např už v basketu. Takové sportovní filmy mám rád a nemohu je ohodnotit jinak než nadprůměrně. Ještě k tomu je to americký fotbal a já miluju zfilmování tohoto sportu. PS: Z těch hráčů mě nejvíc pobavil ten bláznivý policista, s kterým se ve sportu trochu ztotožňuji :D ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to stále stejná písnička, ale tentokrát skvěle podaná. Zábavná i napínavá, dobře obsazená. Vtipná nejen v tradiční první části formování nesourodého týmu svérázných outsiderů, ale i v části druhé, neméně tradiční, která je i přes jasný a přímočarý tah k předem danému závěru, nečekaně napínavá. Rozesmály roztleskávačky naverbované ze striptýzového baru i terminátor vysazený na červenou barvu, Gene Hackman má stále své kouzlo a dokonce jsem i pochopil o co vlastně na hřišti při tom americkém fotbale jde. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)

Reklama

Reklama