Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (193)

hanagi 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda staré romantické komedie z 30 let a zdá se, že George Clooney je na tom podobně. Natočil totiž velice stylový film, který dodržuje daná pravidla - jednoduchý příběh, vtipné dialogy a kousek morálního poselství ohledně manipulace s pravdou. Podařilo se mu udržet rytmus celého vyprávění, dobovou atmosféru i typově přesné herecké obsazení. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Vkusně a příjemně natočené retro. I když tu má sportovní stránka poměrně dost prostoru, najde se i místo na romantiku. Humorných situací je zde také celá řada. Mimochodem, nikdy jsem nepovažoval Renée Zellweger za pěknou ženskou, ale tady jí to překvapivě sluší.), její postava má šmrnc a více než důstojně sekunduje ohromně sympatickému Clooneymu. --- Stůjte, vy dva, nebo střelím! - Co??? Říká, že střelí!!! - To říká vždycky… - Říkal jsi, že to říká vždycky!!! - No, říká, než vystřelí... ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Kakraholte, Georgi! Vždyť my víme, že seš reinkarnovaný Cary Grant, nebyla potřeba nám to dávat najevo takhle okatě. Máš body za přepálené barvičky a tři trakaře charismatu, které si do sebe nacpal pod tlakem. Utáhneš i tu nejslabší scénu, ale proč si na nohu připínáš blonďatou kouli v podobě přehrávající Renée Zellweger (její imitace Katherine Hepburn působí stejně levně jako imitace dřeva v interiéru nejlevnějšího Fiatu) a zbytečně to ke konci ženeš do dramatu? Mohla to být skvělá pocta screwball žánru (scéna ve vlaku je jako podle učebnice), ale snaha o dramatický přesah film zbytečně žene do nižších otáček a i když se to nakonec brilantně "skoulí", zůstává v koutcích spokojeného úsměvu neodbytný pocit, že napodruhé by to génius Clooney zfouknul líp. Jenže to by pak k černobílým klasikám nebylo fér. Jedna cihla v mešitě musí vždycky vyčnívat... a tahle vyčnívá moc hezky. (7/10) ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Český distribuční název zní jako lidová fraška od Stroupežnického, ve skutečnosti jde o romantickou komedii z doby po 1.svět. válce, kdy jsou (nejen) do amerického fotbalu zaváděna "pravidla", G.Clooney je za štramáka ve střihu Caryho Granta a celé si to nejvíc má šanci užít nejspíš brankář (a reklamní panáček jistého peněžního ústavu) Petr Čech. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Clooneyho režiséra (aj herca) mám rád- je mi sympatické aké projekty si vyberá, nerieši komerčnú stránku veci, ale robí si skrátka radosť a vsádza väčšinou na kvalitu. Je to sympaťák a Leaderheads ďalší podarený snímok. Veľmi príjemné retro, z ktorého cítiť vyšší rozpočet, čo mu pridáva na estetike a perfektnom vizuáli. Veľmi sa mi páčil všadeprítomný humor, nadhľad a pohoda, ktorá so snímku doslova sálali... Viac takých filmov!:) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)
  • Když na konci odchází Dodge Connelly (George Clooney) od skupiny oslavujících hráčů, má celý dres od bláta, přestože byl předtím omyt vodou. Když se pak objeví v dalším záběru, je jeho dres na hrudi už zase tmavě modrý. (fisus)

Reklama

Reklama