Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Lima 

všechny recenze uživatele

Se sázením jsem před dlouhými léty, v porevoluční době rodící se svůdné sirény jménem Fortuna, trochu koketoval, záhy toho naštěstí nechal, ale kdyby mi dělal poradce a byl tak sugestivní jako McConaughey ve scéně, kdy se poprvé představuje televiznímu publiku (mimochodem nejlepší moment filmu), tak bych snad vsadil i poslední svoje úspory :o). Celkem příjemná konverzačka o tom, že štěstí tu není pro každého na věky a že určit ten správný tip je velká alchymie. Al Pacino tradičně skvělý (viděl někdo tohodle chlapa blbě hrát?), Rene Russo má sice krásné vlasy, ale její postava je tu celkem zbytečná a náhled do charakterů a pocitů hlavních tří postav je nepřesvědčivý. Kdyby zůstalo jenom u sázení a věcí kolem, jako v první svižné hodince, šel bych s hodnocením výše. Takhle jen ideální průměr na zabití jednoho nudného večera. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser D. J. Caruso by si ma tymto filmom vobec neziskal. Je to len dalsia nudna variacia o stavkach, ktora miestami dost nudi. Matt McConaughey- ho nemam rad /jo, jo furt spochybnujem ten udajny herecky megatalent/ a Rene Russo /Lethal Weapon 3/ tu uz vyslovene vadila. Hlavne ked tato herecka vobec nevie hrat, ba dokonca ani hadzat xichty na pousmiatie sa. Fakt hroza, ucast Ala Pacina /Kmotr 1 - 3/ som mal absolutne na haku. 30 % ()

Reklama

liborek_ 

všechny recenze uživatele

Kdyby celý film vypadal stejně jako prvních pár minut, tak by to byl těžký průměr a celkem o ničem, ale v okamžiku, kdy Brandon Lang (Matthew McConaughey) zvedne telefon, z něhož se ozve hlas Al Pacina, film se dostává do jiné dimenze... Rozehrává se docela zajímavé drama o jednom z vřídků moderní společnosti, tj. nezřízeném hazardování a gamblingu... První půlka filmu je svižná, místy vtipná a má svůj spád. Všechno klape jak má, úspěšnost tipování roste, zisky jakbysmet... Pro mě je ovšem mnohem zajímavější druhá půlka, kdy se to všechno rozsype jako newyorská Dvojčata a oba hlavní představitelé (a hlavně jejich klienti) klesají až k samému dnu. Podle mě to nejlepší, co na filmu je, začíná telefonátem Brandona Langa s jeho klientem Amirem: "Tento týden jsem prohrál 380 000. Chtěl jsem se ženit. Měl jsem život! Došla ti slova, co? Žádný prachy ze mě nedostaneš, tak držíš hubu..." Nejde o fikci, tohle se děje... Sport se nafouknul na prázdné kšeftaření a radost z gólu (nebo touchdownu) je už vlastně jen radostí z rostoucího konta... Ze sázení se stala droga. Film podle skutečné události.... Dodatek: Al Pacino je vynikající!! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Slusny film o rizikovom povolani, od ktoreho som cakal trosku viac. Mozno viac napätia alebo dramy, kde som predpokladal, ze sa Brandon dostane az do takych problemov, ze mu pojde o zivot. Nie, ze by ani raz nebol ohrozeny, ale to bola slabota a okrem toho sa prva polovica filmu pomaly rozbiehala, kym to uz zacalo byt konecne trosku napinave. Na druhej strane sa mi ako vzdy pacil vykon Ala Pacina, on sa snad pre taketo ulohy narodil a samozrejme aj vykon Rene Russo :-) ... 24.09.2008 ______ Al Pacino - (Walter Abrams) +++ Matthew McConaughey - (Brandon Lang) +++ Rene Russo - (Toni Morrow) +++ Armand Assante - (Novian) +++ Hudba: Christophe Beck +++ Produkcia: Jay Cohen, Rene Russo ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOUR DATES LOOK LIKE THEY HAVEN'T MISSED A MEAL SINCE CHRIST DIED. SERIOUSLY, YOU'RE EATING LIKE YOU GOT A DATE WITH THE ELECTRIC CHAIR." ----------- Názov napovedá správne. Maximálna jazda na maximálny limit. Filmov o stávkovaní, peniazoch a športe je požehnane. Čo ale väčšine chýba, je absolútne dokonalý výkon level Pacino, slušne nadpriemerný sekundant, dobrý soundtrack a ohromne rýchle, až adrenalínové tempo. Two for the Money to má všetko. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)

Reklama

Reklama