Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

kingik 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie vypráví o zapřísáhlém starém mládenci, jímž je bohatý a slavný Joe Kingman, a jehož tým amerického fotbalu se žene za vítězstvím na mistrovství. Jenže najednou je ten snový život vzůru nohama - Joe se totiž dozví, že má osmiletou dceru, o jejíž existenci nevěděl - je totiž plodem posledního pokusu o smíření, než odešel od své mladé ženy. A právě v nejdůležitějších okamžicích sportovní kariéry musí Joe najít způsob, jak ošidit večírky, cvičení a milostné schůzky ve prospěch hodin baletu, pohádek na dobrou noc a hraní s panenkami, které do jeho života vnesla jeho dcerka. Zprvu se mu to nelíbí, ale pak změní názor a zjistí, že daleko důležitější než zástupy fanynek a sportovní úspěchy, je láska k jeho dceři. Z téhle komedie přímo trčí morální poselství, ale jinak se to ve společnosti Dwaynea Johnsona a malé Madison Pettis dalo přežít bez úhony. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film s Dwayne Johnsonem? Zcela jistě! Tohle se může líbit jedině malým dětem ve věkovém rozmezí 2 až 6 let. Moje zhlédnutí filmu nelze nazvat ničím jiným než obrovským omylem. Film je tak přímočarý a předvídatelný, že ani nemohu uvěřit tomu, že se učitelka baletu nestala Rockovou mrdnou a dívčinou macechou. Zřejmě tomu tak bylo, ale do filmu se to prostě nevešlo. Navíc film není absolutně vtipný. Dávám odpádek. Děti odpustí. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tento plán rockovskej hry prekvapujúco vyšiel. Po strašidelnom traileri, po ktorom som Dwaynea začal okamžite preklínať, som sa dočkal milého úsmevného, čisto rodinného filmu, ktorý sproste a vydieračsky využíva futbal a ostatné chlapské záležitosti, aby na seba nalákal aj inú, než len detskú zložku publika. Pár scén sa mu to darí, no poväčšine je to len čistokrvne infantilná, ale milá blbinka na jedno zhliadnutie. 60%. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Taková divná fotbalová směs Policajta ze školky a Velkýho táty. Rodinný komedie nijak nemusím, ale vzhledem k tomu, že v tom hraje můj oblíbenec The Rock, tak jsem neváhal si to pustit. Rozhodně jsem nečekal, že by mě to mohlo nadchnout, ale spíš takovou průměrnou zábavu, který se mi taky dostalo. I přes skoro dvouhodinovou pasáž má film příjemný tempo a občas jsem se i zasmál. The Rock je tradičně dobrej a i ta malá holka se snaží, tak proč ne? :) 60% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený že aj v rodinnej komédii sa D.Johnson nestratil.Je málo akčných hrdinov,ktorý sa možu pochváliť tak skvelou komédiou.V takýchto komédiách sa logika hľadať nemože,tu ide číro o srandu a ta filmu veľmi vychádza.Aj mladučká M.Pettis veľmi dobre sekundovala starším kolegom.Keď raz D.Johnson zavesí filmovú kariéru na klinec,može sa živiť ako strom,išlo mu to. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Mělo by se jednat o poslední film, ve kterém bude Dwayne Johnson v titulcích uveden jako 'The Rock'. (Bauer)
  • Natáčení muselo být přerušeno na několik měsíců poté, co si Dwayne Johnson natrhl achilovku během fotbalového tréninku. (HellFire)

Reklama

Reklama