Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (370)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Chápu, že každá dorůstající generace potřebuje svoji "Pomádu", "Horečku sobotní noci" nebo "Hříšný tanec"... Všechno se opakuje, tanečníci jsou zpravidla socky z předměstí, toužící vyniknout v tom jediném, k čemu mají vlohy, zařadit se mezi úspěšnější sociální skupinu, zamilovat se a ještě morálně procitnout. K jednoduchému scénáři pak postačí pár chytlavých tanečních odrhovaček podbarvených erotickým napětím a úspěch je zaručen. Až dosud měly postavy alespoň nějaké kouzlo osobnosti a jejich snažení se dalo nazývat tancem. Pak nechápu, proč do mužských tanečních rolí obsazují čím dál větší kolohnáty, s evidentně stále nižším IQ, kterým stále nedochází, že nacvičují baletní vystoupení a dál se vesele klátí v hip hopovém rytmu, zabalení v obřích plandavých hadrech. Ještě, že se toho babička nedožila...:-) ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Po dlouhe dobe se konecne zase zacly tocit tanecni filmy a ja se svoji slabosti pro tanec tenhle film nemuzu hodnotit jako film obecne. Ja si proste cas sledovanim tanecnich cisel neskutecne uzivam. V zanru tanecnich filmu 85%. Jen by me zajimalo, proc tomu distribucni spolecnost vymyslela do cestiny jinej anglickej nazev. Stupidita. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Na to, ze je to len dalsi tanecny film z chudobnej stvrti a problemami s porozumenim okolia... ok. Velke minus za tu 1 smrt, podla mna zbytocne a plus za hudbu a zaverecne tanecne predstavenie. Update: V roku 2012 po x zhliadnutiach a y novych horsich tanecnych filmoch dviham o 2* na plnku. Vzdy si rada pozriem. (I ked priznavam, ze mozno preto, ze telke nevenujem plnu pozornost a zameriavam sa len na sceny, ktore sa mi pacia. :) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si pouštěla moje lepší polovička, zatímco já si stavěl puzzle, takže ho znám spíš díky dialogům a hudbě. Kouknul jsem jenom občas - ale ta hlavní hrdinka vypadala fakt pěkně. Kdybych nebyl pohybově poleno, schopný tak maximálně někomu na fotbale nalomit nohu, hned bych si s ní taky skočil trdlováka. Jinak sama představa někoho, kdo se živí kradením aut a hraním basketu v ghettu s dalšíma gangstas, který najednou pomáhá holce vyhrát taneční soutěž, je hodně obskurní. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina musí hledat cestu ze dna na vrchol, hlavní hrdinka musí být bohatá, cílevědomá a citlivá kráska, kamarád nesmí mít pochopení pro hrdinovu motivaci a konkurent v lásce musí být vychytralý neřád. Hudba je monotónní a příběh šíleně schematický s vážným, ale zcela nesmyslným a zbytečným zvratem. Celá linie "dobrodružství z ulice" je navíc natočena tak rutinně, že jsem se chvílemi až téměř modlil, aby mi debutující paní režisérka znovu ukázala pokus o zvláštní křížení baletního r'n'b. Špatné, špatné, špatné. A ze všeho nejhorší je, kolik lidí i na takovéhle kousky pořád slyší. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama