Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (370)

Eawy 

všechny recenze uživatele

No. Takže predtým ako sme s kamarátkami chceli ísť do kina, sme asi dva až tri týždne rozmýšľali, o čom môže byť. Napokon sme šli. A neľutovali sme toho. Bol to úžasný zážitok. Ešte keď bola taká veľká tma v celom kine a pri poslednej tanečnej scéne, pustili hudbu...no to bola len atmosféra. Herci hrali priemerne ale ja som bola úplne očarená Chaningom Tatumom a jeho spôsobom tanca.Nikdy neprestanem cítiť také podivné mrazenie, postupujúce po mojej chrbtici, keď to budem pozerať. Soundtrack úžasný, dej síce nie veĺmi nápaditý, ale tanec nehorázne dobrý. Takže asi tak 75%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v hodně tance a muziky a veřil v málo Channing Tatuma, dostal jsem Tatuma jak nasráno a tanec s muzikou se konaly ve výrazně úsporným režimu. Jako rozumím tomu, že tohle je spíš pro ženský a Tatum je z jejich pohled asi dobrej na pohled, ale jeho herecký talent je na úrovni mojí činky, to je za trest ho sledovat hrát. Jinak příběh stokrát ohranej, ale s tím jsem do toho šel, takže to by nevadilo, to výše zmíněný už ano. ()

Reklama

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda Hip hop, ale koukla jsem se na film se zajímavost, s položenou otázkou co na něm mí vrstevníci vlastně vidí. No, a dopadlo to přesně tak jak jsem očekávala… Dokolečka omývané klišé, dialogy jako z pomocné školy, nesympatičtí herci… A že tohle měl být novodobí Hříšný tanec?Pche… Ať jdou mí vrstevníci s tímto tvrzením s prominutím někam. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina musí hledat cestu ze dna na vrchol, hlavní hrdinka musí být bohatá, cílevědomá a citlivá kráska, kamarád nesmí mít pochopení pro hrdinovu motivaci a konkurent v lásce musí být vychytralý neřád. Hudba je monotónní a příběh šíleně schematický s vážným, ale zcela nesmyslným a zbytečným zvratem. Celá linie "dobrodružství z ulice" je navíc natočena tak rutinně, že jsem se chvílemi až téměř modlil, aby mi debutující paní režisérka znovu ukázala pokus o zvláštní křížení baletního r'n'b. Špatné, špatné, špatné. A ze všeho nejhorší je, kolik lidí i na takovéhle kousky pořád slyší. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $65,328,121Tržby Celosvetovo $114,194,847Tržby za predaj DVD v USA $51,148,172 //počet predaných kusov 2,863,963║ Príbeh je klasický vývar, hlavné postavy plané, skôr tie vedľajšie majú trošku viac farbistejšieho charakteru, tance zaujmú, potešia ale nemajú až takú dynamiku ako v o niečo svižnejšom pokračovaní. /45%/ ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno