Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No sice jsem nevidel druhej dil a prvni s timhle nema nic spolecnyho, ale rek bych, ze krome natrzeni Adkinsovo kolena jsem o nic neprisel. A o co ze tu vlastne jde. Velkej turnaj veznu, kdy si ty nejlepsi daj pres drzku. Takze opravdu desne komplikovanej pribeh, coz jsem ostatne cekal. Ono by to ani nejak zvlast nevadilo, kdyby se film zameroval na souboje, ale bohuzel jsou mezi nima dost prodlevy, kde je sice neco malo treninku, ale jinak spousta nezazivnejch kecu. Navic co si budem povidat, vezni jsou sice drsnaci, ale rozhodne ne talentovany herci, takze kdyz se nerubou, jsou lehce zoufaly. Adkins je sice desny zvire a v ringu mu staci zlej pohled a lamou se kosti, ale ze bych mu nejak fandil, to se rict neda. Jinak choreografie je docela povedena, ale ne az tak moc, abych cejtil dopad kazdyho uderu. Tech 90 minut jsem se sice v pohode zabavil, ale par drsnejch souboju obalenejch nudnou vatou a to vse navic ne buhvijak natoceny proste vic nez 3* neda a to prehnany hodnoceni nechapu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Neporazitelného je na tom nejlíp. Opět o něco vyšší úroveň než předchozí díl. I když opět to není nic světoborného, ale tady aspoň trochu na rozdíl od dvojky debilnost příběhu ustupuje do pozadí. Prostě tu máme turnaj nejdrsnějších vězňů z celýho světa a vítěz získává propustku ven, což jak se ukáže není až tak pravda, ale vše se dá vybojovat! Fajty jsou i tentokrát ok, snad jenom menší výtka k tomu finálnímu, který je tedy největší klišé jaké se dá vidět. Adkins dostává jako svině a pak se vzmuží a dobije borce i se zlomeným kolenem... Nic novýho pod sluncem, ale choreografie je fajn a Scott to řeže velmi slušně. samozřejmě, že jak to celé dopadne je naprosto předvídatelné už od začátku, ale to už jaksi patří k věci. Zkrátka solidní řežba nic víc níc míň. 60% ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už z předchozího filmu vím, že Boyka je tvrďák a že v téhle sérii nemůžeme čekat nic víc než zatraceně skvělou choreografii soubojů. A tohle vše splňuje i tento třetí díl. Opět - příběh by se dal shrnout do jedné jednoduché věty, ale koho to sere, když jsou zde parádní souboje a ještě lepší protivníci (capoerista mi udělal radost). Prostě a jednoduše - kdo v tomhle nebude hledat sofistikované drama s vypilovanými postavami a zaměří se jen na bojové sekvence, ten nebude zklamán. 90 %. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ryzí béčkový příběh, který však v ničem neurazí, ba naopak, i ve své jednoduchosti a přímosti dokáže vybudovat neurážející atmosféru a vzbudit i základní aspekty emocí, čímž utváří až překvapivě slušný doprovod k zlatému hřebu programu - naprosto fantastickým, choreogreficky dokonalým bojovým scénám. To však není všechno, úžasné na tomto filmu je, že zlatých hřebů je hned několik - testosteronové střety, drsné pohledy, Lateefova capoeira, velkolepé finále i spousta bitek v průběhu filmu a hlavně fakt, že Isaac Florentine z nich dokáže vymačkat maximum - kombinace zpomalených záběrů, dynamická, ale přitom přehledně "vláčná" kamera bez rychlého střihu... Jaj, tenhle akční nářez zkrátka dokáže nabít energií... 8/10 ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Minimálně stejně dobré jako předešlý díl, možná i lepší. Adkins, Zaror, Crowder a další předvadějí fascinující bojové a akrobatické kousky v příběhu, který kombinuje dvě asi nejvíce provařená klišé béčkových akčních filmů - mezinárodní vyřazovací turnaj (Florentine měl točit TEKKENA, to by bylo maso!) a klasickou vězeňskou báchorku o odepsaném samotářském muklovi, který prostě "musí vyhrát" (a skamarádit se s ukecaným černochem). Trochu mi vadí, že scénář není ještě stručnější a věcnější, jelikož - co si budeme namlouvat - vata mezi souboji stejně nikoho skoro vůbec nezajímá (tedy aspoň mě ne). Ovšem když už na ty zápasy dojde, těžko se odtrhávají oči od obrazovky. Náramně přehledné a dravé nasnímání (snad jen o něco méně zpomalovaček by neškodilo), namakaní a velice schopní fighteři a oku extrémně lahodící choreografie (Crowderovu capoeiru je radost sledovat). Až se Florentine, Adkins (který je cool i jako v podstatě kladný hrdina) a spol. budou schopni oprostit od těhle zoufale neoriginálních a hloupoučkých zápletek, předvedou světu ty nejparádnější bojové akční filmy, jaké lze v dnešní době natočit! __ Druhé zhlédnutí: Nejlepší arénový akční film, jaký jsem kdy viděl - ultra béčkový příběh vlastně vůbec nevadí a bitky jsou prostě parádní! 80 % ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film, kde herec Lateef Crowder (Santiago Silva) vyhral svoj súboj. (ywo666)
  • Celkově se na plátně mihne 73 ženských postav, ale ani na jednu není záběr a ani jedna neřekne jediné slovo do kamery. (Kuny27)
  • Natáčalo sa od 18. mája do 20. júna 2009 v Bulharsku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama