Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

lamps 

všechny recenze uživatele

Akční béčko jedoucí podle dlouhodobě stanovené osnovy, ovšem současně jedoucí tak přímočarým a efektním způsobem, že dlouhodobě nemá v daném žánru konkurenci. Souboje jsou neskutečně stylové a zábavné, příběh maximálně jednoduchý a skvěle završený a Scott Adkins má zaděláno na pořádně nabušenou kariéru-) Jeden z nejlepších akčních nářezů posledních let.. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se pan Adkins tři měsíce neoholí a vytáhne ze svého "hereckého" arzenálu dokonalý přízvuk východoslovenského cigoše, nevypadá už sice jako HomoNinja, nicméně do drsného ruského vraha má asi tak daleko, jako transvestita k machismu. Šilhavý Kolum-bijec s výrazem Jona Lovitze, který si vždy, než někoho kopne do hlavy, s chutí vystřihne trojitého odpíchnutého Rittbergera, je strašlivým soupeřem tak akorát pro Tomáše Vernera. WCJD už se zajisté neuroticky škrábe na své bouli a v kokainovém rauši sumíruje rozkošnou žalobičku na tento bezostyšný plagiát psychologického dramatu "Když Krvavý sport potkal Souboj cti". ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No sice jsem nevidel druhej dil a prvni s timhle nema nic spolecnyho, ale rek bych, ze krome natrzeni Adkinsovo kolena jsem o nic neprisel. A o co ze tu vlastne jde. Velkej turnaj veznu, kdy si ty nejlepsi daj pres drzku. Takze opravdu desne komplikovanej pribeh, coz jsem ostatne cekal. Ono by to ani nejak zvlast nevadilo, kdyby se film zameroval na souboje, ale bohuzel jsou mezi nima dost prodlevy, kde je sice neco malo treninku, ale jinak spousta nezazivnejch kecu. Navic co si budem povidat, vezni jsou sice drsnaci, ale rozhodne ne talentovany herci, takze kdyz se nerubou, jsou lehce zoufaly. Adkins je sice desny zvire a v ringu mu staci zlej pohled a lamou se kosti, ale ze bych mu nejak fandil, to se rict neda. Jinak choreografie je docela povedena, ale ne az tak moc, abych cejtil dopad kazdyho uderu. Tech 90 minut jsem se sice v pohode zabavil, ale par drsnejch souboju obalenejch nudnou vatou a to vse navic ne buhvijak natoceny proste vic nez 3* neda a to prehnany hodnoceni nechapu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám béčková pocta 80. létům se vším všudy! Scott Adkins opět kope o sto šest a Issac Florentine ještě víc jak o stupeň převyšuje druhý díl, na kterém se oba zřejmě teprve rozcvičovali. Dvojka mělá výborné bitky a dravou režii, bohužel také ale příliš jedhoduchý příběh a nepříliš sympatického hlavního hrdinu. Tady už se ale moc záporů najít nedá.Hlavním hrdinou se pro jistotu stává můj favorit Scott Adkins, který tady opět potvrzuje, že je asi nejlepší bijec současnosti. Teda ne, že by mu ostatní bojovníci v ringu nestačili, spíše naopak. Všichni zde předvádějí výborné (nejen) bojové výkony. Čímž logicky vyplívá, že samotné fighty od minule ještě přitvrdily a jsou opravdu fenomenální. Člověk si hned u první říká, že už to snad lepší být ani nemůže. Florentine se ale s každou novou bitkou posouvá na čím dál větší úroveň a závěrečný zápas je bezchybný, stejně jako veškerá choreografie. Tentokrát nijak nezaostal ani příběh, který už není tak jednoduchý jako posledně. Ano, pořád je to béčko. Ovšem béčko se zajímavými postavami a příběhem, který se snaží co nejvíce vyhýbat klišé, což po dvojce skvělá zpráva. Florentine dokázal, že tyhle filmy mu prostě jdou a stvořil tak nejlepší arenovku za poslední roku, kterou si ještě několikrát pustím a třeba tak časem ještě zvýším hodnocení. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kdo hledá film čistě pro pobavení, okořeněný vymakanými souboji s dechberoucí choreografií, nechť sáhne po Undisputed III. Sem tam trapná hláška, tady béčková scéna jako hovado, jinde zase úsměvně přehnaný scénář. Ale v součtu to vůbec nevadí, protože skze celý snímek si nelze nevšimnout mohutné lásky, kterou do filmu tvůrci vložili. Chlapíci, co milují akci a starou klasiku se rozhodli, že si natočí vlastní béčko roku 2010. Expendables mají také svoje kouzlo, ale tohle na mě dýchlo jaksi více, a užil jsem si to na 110 procent. Výhodou je, že není nutná znalost předchozích dílů. Jinak je tenhle akčňák v mých očích mixem Shawshanku, Yip Mana a mého guilty pleasure: Souboje cti. Co rozhodně překvapí, když už ne potěší, je sice jednoduchý, nicméně zejména ke konci silný "příběh". ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Scott Adkins je v rámci série Neporaziteľný prvým hercom, ktorý si zopakoval svoju úlohu z predchádzajúcej časti. (m.a.t.o.)
  • Prvý film, kde herec Lateef Crowder (Santiago Silva) vyhral svoj súboj. (ywo666)
  • Na konci filmu, kde se dozorci chystají zastřelit Boyku (Scott Adkins), zachrání jej jeho spolubojovník Turbo (Mykel Jenkins) tím, že střelí dozorce do pravé části hlavy. Po pádu na zem má však dozorce prostřelenou stranu levou. (Kubula333)

Reklama

Reklama