Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrý film, no trošku odlišný od tých ostatných. Nie je to zas také jednoduché a klasické ako to býva u ostatných filmoch. Hlavný herci presvedčiví a dobrý, no najzaujímavejšia je asi hlavná postava, ktorá stále nad niečim premýšľa. Rozhodne je to zaujímavé sledovať hlavne duo a hlavná postava sa fakt sprava inak ako u ostatných filmoch a to je na tom to najdivnejšie, s časti mi to vadilo, ale na druhú stranu som bol zvedavý ako sa to bude vyvíjať ďalej. Sympatický príbeh a film. 70% - 3* ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Zase Emma Roberts, a zase jeden takový snímek ze života. Námět se řídí pravidlem v jednoduchosti je síla, a vychází to. Do hlavních rolích dali mou oblíbenou Emmu, a k ní poměrně neznámého Freddieho Highmore. A jak to celé funguje? Výtečně. Mezi nimi to klape přesně jak má, je zde dobře zvolená stopáž a celkově to ubíhá pěkně rychle. I když to nepatří zrovna mezi perfektní filmy, přihmouřím oko za Emmu, a přidávám jednu star navíc. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Příběh o klukovi, který bojkotoval celý svět, dokud nepotkal dívku, ze které sálal život.. Film o těžkostech mládí, kam se prolínají starosti a pravidla dospěláků.. Nádherná známé tetičky Julie - Emma Roberts - nikdy nebyla krásnější, žhavější, prozářenější.. A pubertální Freddie Highmore odrostl dětským rolím podivného kloučka do poťapaného joudy :-D Alicia Silverstone nám pěkně ošklivý.. Celkově dobrým dojmem to působí, ale chybí tomu přidaná hodnota.. Na režijní prvotinu to jde :-) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Mile nezávislý teenagerský film s tak typicky hořkosladkou náladou, okázale výjimečným hlavním hrdinou, se kterým se musí dospívající divák lehce identifikovat, ve výsledku je však hrdina načrtnut podle předem připravené šablony a snímek působí trochu mainstreamově a dobře ilustruje cestu, kterou americký filmový průmysl za tuhle dekádu urazil, neb dříve se nezávislý (východní) film vymezoval proti hollywoodskému standardu a dnes už jeho zákonitosti přejímá. Příjemný pocit z právě skončeného filmu ovšem zůstává... ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Malý neškodný film, který člověka nepřekvapí, ale docela se mu bude líbit. Ústřední dvojice k sobě hezky pasuje a jejich vztah působí mile a jak se nakonec ukáže i docela ne tak jednoduše, jak se mohlo ze začátku zdát. Líbilo se mi, jak to měl George ve škole na háku a vše mu hezky procházelo až do chvíle, kdy se musel rozhodnout... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)

Reklama

Reklama