Reklama

Reklama

Další díl kultovní hororové série osmdesátých let. Rozsekali ho mačetou na malé kousky. Jason Voorhees, legendární hororová postava, tedy definitivně zaklepal svou pracovní obuví se kterou si již třikrát vyšlápl na procházku spojenou s brutální zabíjačkou. Zemřel však doopravdy??? V okolí Křišťálového jezera totiž opět začíná obcházet brutální zabiják s hokejovou maskou, která nemilosrdně likviduje vše co se mu postaví do cesty. Tentokrát si vzal na paškál rehabilitační ústav pro problematickou mládež. Chlapci a děvčata se zde snaží relaxovat, aby se mohli vrátit do normálního světa. Zabiják s maskou jim v relaxaci rád pomůže. Ozbrojen vším co mu přijde pod ruku jim mlčenlivě ukáže cestu do normálního hrobu. Takovou terapii svět psychologie pro mladistvé ještě nezažil. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Chudák Tommy to nemá lehké. Od té doby, co poslal Jasona do pekel (nebo si to alespoň v té době myslel) putuje po blázincích tak dlouho, až se dostane na farmu obývanou dalšími problémovými děcky. A jak už tomu tak s podobnými zabijáky bývá, Jason se znovu objeví a znovu usiluje o světový rekord v počtu zabitých teenagerů:). A nebo je všechno malinko jinak? Závěr je každopádně docela překvapující. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia "nového začiatku" série museli ísť na to inak, pričom nutne museli sklamať určitú časť fanúšikov. Viac menej každý hneď chápe, že Jason je mŕtvy, takže vraha sa snaží vydedukovať z prítomných postáv. No a je chvályhodné, že pointa nie je tak prvoplánová, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Inak ale nič nové pod slnkom, vysoký bodycount, krátke vraždy, masku vidíme v podstate až v záverečných minútach a trochu slabšia atmosféra ako doposiaľ. Pre mňa určite slabšie ako štvorka. 50% ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Obrovský propadák!!!Všemi parametry odlišný od všech zbylých dílů,jinak velice povedené,kultovní a pro mě srdeční serie.Dementní děj,s dementními herci a jěště dementnějšími dialogy.Komediální vsuvky pro mě byly téměř výsměchem,trapné a opravdu ne na místě.Nebýt pár originálních vražd se špetkou solidního gore,nebál bych se čistého odpadu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

A opět vyvraždovačka tentokrát SPOILER: Né s Jasonem bohužel ale nějakým šaškem co si na něj hraje to mě na konci docela zklamalo a zaroven by mě to i překvapilo ale bohužel jsem si přečetl komentař se spoilerem sice mě to nasralo ale co.. KONEC SPOILERU. Holky taky nic moc takže jsem si erotické scény tak neužíval ale zase na druhou stranu vraždy dobrý. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Čo scéna to hororové old-school béčkové klišé!!!...Nič viac nič menej...Bezmozgová zábavka, ktorá celkom poteší, minimálne tým, že aspoň trochu logiky to predsa len má, hoci to rozuzlenie a vysvetlenie je samozrejme z kategógie "IQ opica"... ale inak pohodička, po solídnej štvorke som čakal väčší prúser, toto fakt neurazí... ()

Galerie (125)

Zajímavosti (22)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 22 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Nepočítáme-li křičení a další zvukové projevy, tak postava Tommyho Jarvise (Corey Feldman a John Shepherd) řekne jen 24 slov za celý film. (Stocki)

Reklama

Reklama