Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (287)

choze 

všechny recenze uživatele

Škoda, že snaha oprostit se od Myerse směrem k sérii halloweenským svátkem spojených hororových báchorek nevyšla. Za vlasy přitažený a rozkošně blboučký námět i atmosféra fajn (hlavně díky nezapomenutelné, dokola omílané reklamní znělce) a konec působivý, byť je jen variací na konec Siegelovy Invaze lupičů těl. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Totalní úlet mimo celou serii. A ani nemá vůbec nic společného s předchozími díly. Dokonce uplně bez Michaela Myerse. Samozřejmě to je strašná slátanina, ale i tak jsem se celkem docela dost pobavil. Sice na účet tvůrců, no i to se počítá. Nezapomenutelná je vtíravá reklama, která vybafuje na diváky téměř po celou doboü filmu. ()

Reklama

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

A nedají si říct a nedají si říct. Jako by chtěli američtí producenti popřít prostý zákon logiky, že z jednoho sáčku čaje neuvaříš 2 nebo více šálků, snaží se snad u každého čtvrtého filmu, který získá jakýs takýs úspěch z nahozeného tématu vyvařit ještě několik pokračování. Ty ale většinou chutnají stejně jako několikátý hrnek čaje stále z jednoho sáčku. Bez chuti, bez zápachu, mdlé, nepodařené. A to jsem ještě použil hodně mírné výrazy. Halloween 3 je sice teprve třetí odvar, ale "chutná" asi jako desátý. Jinak řečeno, je to pěkný hnus. Další díly jsem si už raději nechal ujít - kromě H20. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Halloween 3“ je zklamání, pokud čekáte, že to bude zase něco jako „Halloween“. Prostě není. Má to mnohem blíže k ulítlejším filmům 80. let, někdy si ani nejste jisti, jestli je to celé zamýšleno vážně, či nikoli. Tommy Lee Wallace natočil něco, co nezapadá do série, ale zároveň něco, co ani příliš nenadchne jako samostatný film. Nečekané zvraty jsou spíše k neprospěchu věci, protože se celkem těžko přijímají. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak nebýt té známé hudby (která je stále výborná) a názvu, tak bych vlastně ani nevěděl, že se jedná o pokračování této nyní již mnohadílné hororové série. Ve filmu NENÍ žádný Michael Myers (ani jemu podobný vrah), takže bych tento třetí (a dle hodnocení na ČSFD zatím nejhorší) díl nazval nekanonickým. Téměř nic v tomto filmu nefunguje, ale musím mu uznat dvě věci. Za prvé: Těch pár vražd a zabití docela stojí za to. :) Za druhé: Ti "posluhovači" Cochrana (a vůbec celé městečko Santa Mira) byli docela strašidelní. :P Jinak se ale jedná o dementní horor s některými "vymazlenými" nelogičnostmi. Jako zajímavost bych uvedl to, že vyhlašovatelku zákazu vycházení a telefonní operátorku namluvila Jamie Lee Curtis. Jo... a naprosto šílený "mozkojeb" je reklamní song Silver Shamrock. :D ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • Harry (Al Berry) je vo filme ubytovaný v izbe číslo 13, čo je všeobecne považované za nešťastné číslo. (8HitBoy)

Reklama

Reklama