Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

bourec 

všechny recenze uživatele

Film je kromě M.Deliny,kterýho z celýho srdce nesnášim,dobře obsazenej,ale bohužel je to nuda,šeď,nuda.Film se úplně vyhejbá drsnejm scénám,takže je to buď skrytý v oparu mlhy,nebo kamera švenkuje,prostě asi na to chtěli nalákat děcka ze školek.Ale to by úplně nevadilo,ale ani děj neni nic moc,prostě nepovedený každym coulemMyslim ,že by v tý zasraný Americe měli konečně tu komisi vodstřelit,aby se vyjasnilo,jestli točit filmek pro děcka,nebo drsnej příběh pro dospělý,kterej se do vás zakousne,a vyplivne až na konci.Tohle je na hovno.30%. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hodně dělané na image, někdy to až vypadalo jako videoklip "sladký život lupiče", navíc většinou máte pocit, že tohle už jste někde viděli, ale proč se nepodívat znova, když je to solidně natočený a ani konec není uplně trapné klišé. Prostě se mi to líbilo a poprvé se mi líbil i Hayden, ten kluk snad mládne, narozdíl od Walkera, který stárné čím dál rychleji a hrat porad neumi. No a Matt byl výbornej. A tech 10 % na charitu me fakt pobavilo :) ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Smíšená parta, automatické zbraně, C4 a přesné načasování. Jsou to PROFÍCI!!!.... Mám rád práci profíků. Je však potřeba dopředu upozornit, že tady stačil jeden a to na postu režiséra! Herci nemají prostor pro charisma a první polovina mnoho zábavy nepřináší. Až pak, když se to (trochu) posere a přijdou rusáci, stává se děj zajímavějším a díky běžecko-skokanské variaci koňského parkuru a solidní gangsterské přestřelce i akčnějším. Rutině odvedené řemeslo s několika zajímavými okamžiky, které by zručnější režisér proměnil v solidní zábavu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Vzali mi prachy, ženskou a vyšoupli z party. Přece to takhle nenechám! 2.) Uvidím, k čemu jsou užitečný paparazzi. 3.) Nechápu, proč nemám dělat při loupeži žádný gesta. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

2.1.2011 ~ Další filmová oslava zlodějů. Další film stvořený jen kvůli akci. ~ O tom jak moc mi tenhle film dal a jak moc jsem se u něj bavil svědčí to, že jsem ho viděl už před nějakou dobou a už netuším, o co v něm vlastně přesně šlo. Pamatuji si jen útržky. ~ Takže máme partu profesionálních zlodějů, co nemakají, kradou a užívají si tak na vysoké noze. Aby je nikdy nechytili, dělají jen čas od času, pak prachy rozfofrují a časem tak jdou znovu do fachy. Teď je ale navštívil bývalý parťák, kterého kdysi u nějaké zpackané akce zabásli. Má informace o převozu hromady peněz v obrněných vozech a potřebuje pomoc. V partě se ohledně tohoto týpka vedou debaty, ale nakonec se do toho jde, akce je cool, ne všechno se podaří a končí to dost otevřeně. Tedy otevřený je jak konec, tak s otevřenou pusou na něj budete koukat. A jakmile ji zaklapnete, zapomenete i na film. Tak hlubokomyslné to celé je. Přirovnal bych to asi k hloupostem ála 'Sejmi Eso' nebo té blbosti, na jejíž název si teď nevzpomínám a nestojí mi za to ho hledat. A distributor si o kvalitách taky myslí svoje, protože to jde rovnou na DVD s v kinech se s tím zřejmě vůbec nesetkáme. A ono to vůbec nevadí. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Vzdy ma bavili filmy o gangstroch, ktori vykradaju banky, casina atd, takze ani tento ma nemohol unavit. Najviac somsi spomenul na MESTO (2010) od Bena Afflecka alebo NELUTOSTNY SUBOJ (1995) s De Nirom, pricom tieto filmy mali o nieco vyssiu kvalitu, nez tito Gangstri, avsak aj tento film ma zaujal a nevadilo mi, ze som dopredu vedel, ze posledna lupez nepojde ako po masle. Viac mi tu vadila hudba hlavne vo chvili, ked prisli Rusi do hotela a zacala ta prestrelka, ale to je taka vedlajsia vec, inac film je skvely. _________ Matt Dillon - (Jack Welles) +++ Jay Hernandez - (Eddie Hatcher) +++ Paul Walker - (John Rahway) +++ Chris Brown - (Jesse Attica) +++ Hayden Christensen - (A.J.) +++ Michael Ealy - (Jake Attica) +++ Idris Elba - (Gordon Cozier) +++ Zoe Saldana - (Lilly) +++ Produkcia: Chris Brown +++ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)
  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)

Reklama

Reklama