Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

B-ový akčňák s dobrými hercami. Jednoducho to takmer vo všetkých významných bodoch (scenár, réžia, akčné scény, nečakané momenty, zobrazenie charakterov, herecké výkony) zaostáva za priemerom. M. Monaghan výrazná, ale u J. Foxx je vidieť, že rola mu úplne nesedí. Pre mňa spíš sklamanie! Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No konečně ! Povedeně obsazená pohodička, pokud nečekáte kdovíjakej akční trhák, tak budete příjemně překvapeni. Očem to: Hlavní hrdina je fakt děsnej tvrďák, rozbijou nám ho hned na začátku. Což mu moc neva, a naštěstí pro diváka dokáže vybruslit ze všech megatragedií co si přivodí. Jednoduchý, přímočarý bez zbytečných píčovin. Klíďo si to pustím znovu. A proč ne hned :-) ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Sleepless je opravdu záživná, zatraceně svižná akční krimi jízda, které lze v rámci žánru skutečně jen stěží co vytknout. Především její spád je naprosto parádní, prakticky hned od úvodních titulků nabere film strhující tempo, které nepoleví po celou dobu snad ani na minutu a vydrží vážně až do závěrečného finále. Zápletka je nenudící, na jednu stranu pak sice může působit všednějším dojmem, přesto ale na druhou stranu nabízí zároveň i několik výrazných zvratů, prakticky pořád se něco děje, akce je též dostatek a je zábavně zpracovaná, a to jak po choreografické stránce, tak je i fajn nasnímaná a docela nekompromisní, což já moc rád. Prostředí kasina, respektive celé té budovy, kde se většina filmu odehrává, nabízí mnoho možností k různým eskapádám, čehož tvůrci též dokázali využít, funguje tu ale i atmosféra, v rámci možností i emoce, a chvílemi nechybí ani napětí, takže opakuji, těžko tu něco zásadnějšího vytknout. A to jsem ještě nezmínil jednotlivé postavy a především jejich herecké představitele, což patří v podstatě vůbec k tomu nejlepšímu na celém tomto snímku. Postavy jsou totiž skutečně výrazné, ale i zajímavé, no a casting též potěší, osvědčený Foxx nezklame, Monaghan se její neúprosná policistka dá lehce uvěřit, a záporáci Mulroney a hlavně McNairy jsou parádní, ti mě kluci bavili asi nejvíc. Tudíž za mě v rámci žánru akčního krimi naprostá spokojenost, jednoduše sice nenáročná, nicméně vážně zábavná podívaná. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Opravdu béčkový film, dobrý do televize. Spousta věcí je zde nelogických a některým jsem se musel i zasmát. Je až neuvěřitelné, co všechno vydrží černoušek s propíchnutým břichem. Pořád pobíhá, každou chvíli se popere a neustále ho někdo může do toho břicha kopat. Ale akce je tu dost a za to třetí hvězda.*** ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Další z mejch vysoce očekávanejch akčních filmů v tomhle roce. Pořádná dávka násilí, brutality a krve. Rko jak má bejt. Akční scény si vytíraj prdel s tim, co plodí blockbustery, průstřely šťavnaté a nekompromisní, bitky maj realistickou, tvrdou choreografii (krav maga, postavy využívaj vše co je po ruce, dojde i na nože, sekáček, láhev šampusu zaražená v hrdle, atd atd..), navíc jsou opravdu bestiální a Foxx působí mimořádně drsně. Atraktivní Las Vegas je zase spolu s vizuálem, pastvou pro oči. Všemu sekunduje monumentální zvuková stránka, kdy každej výstřel a dunivá monotoní muzika dávaj prostor i pro napětí. Navíc je zde lákavé herecké obsazení. Film je sice předvídatelnej, na případné pokračování si však mile rád počkám. Bitek je opravdu hodně. Padne i několik slušných hlášek. John Wick se svojí umělou strukturou se má ještě co učit, takhle si představuju realistickou akci já ;-) Foxx hlavně dostává pořádně zabrat, kulhá, zašpiní se, je propocenej a sotva stačí s dechem, díky tomu mi v žilách kolovalo nespočet adrenalinu, kterej jsem vypouštěl jakmile došlo na souboje a vychutnával jsem si to kulervoucí tempo. Ještě pořád existujou chlapy s koulema.. Baran bo Odar se pro mě stává jistotou a těšim se na jeho další počin. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama