Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

petero 

všechny recenze uživatele

Zábavný žraločí horor od ktorého nikto hádam nemôže čakať Čeľuste, skôr Piraňu a ako taký je vlastne dostatočne zaujímavý. Kočky v bikinkách prezentujú svoje dokonalé telá počas celého filmu, chalani správny hrdinovia, domáci sú poriadny hajzlíci a akcia na seba nenechá dlho čakať, motorové člny, skútre, surfy, hlavná hrdinka v klietke a trosky od výbuchov lietajú len do kamery. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Will Hayes, Jesse Studenberg | Hudba: Graeme Revell | Produkcia: Chris Briggs, Mike Fleiss, Lynette Howell | Distribúcia: Rogue | Štúdio: Sierra Pictures, Incentive Filmed Entertainment, Silverwood Films, Next Entertainment | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 20,245,424 $ || ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Po prvním zkouknutí traileru byl pro mě Shark Night jeden z nejočekávanějších hororů roku. S prvními recenzemi mé nadšení klesalo, ale stále jsem se těšil. Musím uznat, že je to opravdu hloupá ptákovina a že z prvního setkání s digitálními, nepřirozenými žraloky jsem měl celkem šok. Ale naštěstí mě film potkal v takové unavené, pohodové náladě, tak jsem jen bezmyšlenkovitě seděl a koukal. Nakonec se mi to celkem líbilo, tyhle teen vyvražďovačky u vody fakt můžu (hambařin a krve teda ale mohli přidat), revenge námět mě zaujal a hlavně jsem si zamiloval to prostředí jezera. 70% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Parta krásných mladých lidí si vyjede užít volna do domku na ostrůvku uprostřed jezera. Zábava je v plném proudu do doby, než žraloci, které tam vysadila skupinka místních psychopatů, jednomu z mladíků ukousnou ruku. Od této chvíle začne scénář připomínat frašku – všechno se začne úplně nesmyslně komplikovat (lidé padají do vody, čluny vybuchují), postavy zhloupnou na úroveň IQ 50 (chování Sáry vůči bývalému příteli) atd. Plus předvídatelnost na všech úrovních. A ještě ke všemu má Noc žraloka rating PG 13. To znamená minimum krve, minimum nahoty, minimum vulgarismů. Což je u letního žraločího teenagerského hororu celkem průser. Čtyři body z deseti za slušnou technickou stránku. Když už nic jiného, je na filmu alespoň vidět, že jeho tvůrci už nějakou zkušenost s kamerou mají. To je ale podobně platná útěcha, jako kdyby vás měl místo totálního neznalce operovat student medicíny, který právě absolvoval první semestr. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No co napsat. Asi jen to, že Noc žraloka je v podstatě jeden velkej průser. Už začátek, kdy žralok napadne holku v metrové hloubce a ještě někde v jezeře. To se sice později vysvětlilo, ale pořád na tom nic nemění fakt, že celý scénář je tak na vytření prdele. Když se to aspoň trošku dalo sledovat, když partička dorazila na ostrov doufajíc, že si budou užívat, najednou se objevili dva burani, ze kterých se nakonec vyklubalo, že to oni jsou za těmi žraloky v jezeře a že je dokážou ovládat. To už jsem doufal, že bude co nejdřív konec. Vizuální efekty? Naprostá katastrofa i na malý rozpočet. Ani pořádně nevím, jak to dopadlo, když to ukončili naprosto bez konce. Na druhou stranu ale asi dobře. Na posrání byla taky myšlenka rádoby Čelistí. Takhle kazit a dělat špatnou reklamu dnes už kultovce. Prostě jednoduše řečeno, až na nějaký povedený lekačky a za sexy holky, ztráta času. 30%. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Kvůli případným nízkým ohodnocením nebyl film před uvedením do kin promítán filmovým kritikům. (Conspi)
  • V závěru, kdy Nick (Dustin Milligan) vyskočí z vody na loď, aby zachránil Sáru (Sara Paxton), je jeho tělo i vlasy suché. (Conspi)
  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)

Reklama

Reklama