Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti som nevidel. Takže zrejme aj preto som bol z toho celý dezorientovaný. Prečo padajú z oblohy žraloci a útočia na ľudí? Čo je to za nezmysel?! Taká hlúposť sa veru len tak nevidí. Na mňa to bolo až prehnane uletené. Navyše je to celé natočené v lacnom televíznom štýle. Takže nie len nahlúply námet a stupidný scenár, ale i úbohé herecké výkony, debilné dialógy, mizerné digitálne triky a neohrabaná poloamatérska réžia. No ale však čo iné sa dá čakať od filmu, ktorý sa volá "Žraločie tornádo 3"? * ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět žraloka padajícího z vesmíru, který je použit jako záchranný modul pro průlet atmosférou a následné přistání a v druhém, těhotná ,,hrdinka" porodí zdravé mimčo a ještě za ním vyleze, nechť si nechá koštovat. Jinak stejná zhovadilost, ne-li ještě horší, než celá tahle vyblblá série, kterou tvůrci museli natáčet absolutně vožralý nebo zhulený anebo obojí. Sledováno jen z hecu... ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

SyFy hodně tlačí na PILU. Už úvodní scéna s americkým prezidentem naznačuje, že utržení ze řetězu je absolutní. Potom ale nastane poněkud hluchá pasáž, ve které čekáme jen na další řežbu. S nástupem Hasselhoffa je pak dílo dokonáno. Konec je pak opravdu neuvěřitelný, včetně letu raketoplánem, průletem atmosférou v těle žraloka, kde hlavní hrdinka dokonce porodí, Hasselhoff na Měsíci... No, to se musí vidět. "Uvnitř žraloka to bylo jiné, bála jsem se o život. Nic už nebylo jako dřív." ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Od Sharknada 3 som po dvojke očakával absolútnu katastrofu. Nakoniec ma to ale príjemne prekvapilo. Sharknado začne už hneď na začiatku filmu, takže divák nemusí čakať hodinu na to, aby sa niečo začalo diať. Zabitia žralokmi sú už klasicky velmi vtipné a celkovo tu humor celkom dobre funguje na rozdiel od dvojky, ktorá nefungovala ako horor a nefungovala ani ako komédia. Také chyby ako nehybné stromy počas Sharknada alebo autá z PC hry pri takomto filme netreba riešiť. Potešila ma Tara Reid, ale na môj vkus bola vo filme strašne málo. Ale nabudila ma a tak sa na Charlieho Farmu teším ešte viac ako predtým. Taktiež sa mi velmi páči, že o osude April môžu rozhodnúť fanúšikovia Sharknada. + herec z Albino Farm ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mě nejzábavnější díl. Začalo to atakem DC, kde v Bílém domě Fin zrovna přebíral Řád zlaté motorové pily, když v tom tam vtrhli žraloci. Potom se to trošku zaseklo a zdálo se, že létající paryby už nemají co říct. Pak ale nastoupil Hasselhoff a Ferrante posunul hranici absurdity ještě dál než k nebeským výškám. U závěrečného přistání v žraločím modulu a porodní scény jsem se smál, až mi slzy tekly. Z principu dávám odpad, ale je to prča. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)
  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)
  • V jedné scéně okolo 47. minuty, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film Útok trojhlavého žraloka (2015), což je také film společnosti SYFY. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama