Reklama

Reklama

Lidožrout

  • Česko Žralok útočí 3: Lidožrout (více)

Obsahy(1)

Pláž jihoafrického Kapského Města je plná koupajících se lidí. Ale jen do chvíle, než zaútočí žralok lidožrout. V ostatcích roztrhaných obětí pak vědci naleznou něco šokujícího. Zub patřící dávno vyhynulému pravěkému bílému žralokovi, který dorůstal délky až osmnáct metrů. A tak, někde v hlubinách oceánu číhá obří predátor a lidé i se svou moderní technikou jsou proti němu zcela bezmocní... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si, že TV nova tento "skvost" bude vysílat v pátek večer, tak jsem si řekl, že to zkusím. Samozřejmě že ne za střízliva a předtím než to peklo vypuklo jsem se stavil v hospodě na pár pivek a pojistil to ještě 3 vodkami a šel na to. Měl jsem radši zůstat v hospodě a spít se do němoty, než koukat na toto. Ale je pravda, že jsem se u toho docela hodně nasmál. Jak samotnému žralokovi, který byl směšný a vydával hodně zajímavé zvuky když něco žral, dále špatná kamera, herci, a především ty kecy, které vypouštěli z úst, to trhalo uši, měl jsem chuť vypnout zvuk, ale dalo se to dokoukat do konce, ikdyž nevím, jak by to dopadlo, kdybych nebyl v náladě. Samozřejmě dávám odpad, protože je to vážně něco. ()

pend 

všechny recenze uživatele

V první půli se o (časté a krvavé) útoky stará mládě, které je však obyčejný žralok bílý, který vydává zvuky. Po jeho smrti se objeví matka, ta polyká celé záchranné čluny...a tím končí veškerá krvavost útoků. Navíc stihne být všude...První část byla docela zábavná. V druhé polovině jenom nevěřícně sledujete obrazovku. ()

Reklama

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšernost příšerná!!!!! Na začátku to vypadalo slibně, ovšem když došlo k tomu, že zub patří nějakému dinosaurovy, myslel jsem si, že to bude kravina. Bohužel jsem si to myslel správně. Dále už jen přicházeli perly, u kterých se člověk bavil. Například u chrochtajícího žraloka, vyndanou z vody brokovnici, která střílí, jako když je suchá, no prostě hovadina největší!!! Taky mě dojal na konci metrovej zub, který najdou. Zkráceně řečeno-hnus a ničení kimenatografie!!!!! (raději si pusťte Batmana a Robina) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, když si uvědomíte, že první film, ve kterém jste viděli kapitána Jacka Harknesse, byl "Shark Attack 3: Megalodon"... No ale zpět k filmu. V prvních třiceti minutách je "Lidožrout" opravdu zralý na flašku tvrdého a rychloposuv, s přibývajícími minutami už se to už ale (člověk je ostatně tvor přizpůsobivý) a ve finále možná - tak jako já - zjistíte, že jste viděli i horší žraločí počiny než tento. NENÍ to horor, NENÍ to dobrý film, ale JE to (s trochou toho prvotního sebezapření) dokoukatelný film, a kdyby tam nebyly ty naprosto zbytečné sra*koidní scény jako schramstnutí člunu, vodního skútru, ponorky a další podobné (rádoby cool) zhovadilosti, jednalo by se o úplně normální blbost na zabití posledních hodin před spaním. Například bitka uvnitř lodi s baseballkou a další "a proč by ne" pasáže mi vůbec nevadily, ale chápu, že když to člověk zapne v některou z výše zmiňovaných LOL chvílí, je odpad! poměrně jasnou volbou... Nicméně aby to nevypadalo, že mě Barrowman nějak zvlášť ovlivňuje, dám 1* a potenciálním divákům (pokud někdo takový vůbec existuje) radím, aby se na to podívali s dabingem. Nevím, čím to je, ale je minimálně o třídu snesitelnější než originál.XD ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Už pár rokov dozadu, keď som videl toto video: http://www.youtube.com/watch?v=1nzd0R_OeOc som vedel, že tento film musím vidieť. Zhodou šťastných okolností sa mi ho podarilo zastihnúť v telke bez toho, že by som vedel o tom, že sa jedná o tento skvost kinematografie. Myslel som si, že je to len ďalší random generovaný film o žraločích zabijakoch, ktorými je Markíza v poslednom čase zamorená a nemal som záujem strácať s ním čas. Keď som ale uvidel zopár scén z úvodu, bolo mi jasné, že toto bude mimoriadna sračka - mimoriadne otrasná a extrémne zábavná, čiže presne podľa môjho gusta. Až v samom závere som si uvedomil, že som si neočakávane splnil sen. Dávam odpad, lebo o ničom inom sa tu uvažovať nedá, ale za zábavnosť by to bol plný počet. Doporučujem všetkým. 1-/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Přestože je film pokračováním série Žralok útočí, kromě tématu nemá s předchozími dvěma díly prakticky nic společného. V českém prostředí byl dokonce vydán pod zcela odlišným názvem Lidožrout. (L_O_U_S)
  • Jenny McShane, představitelka Cat Stoneové, si zahrála již v prvním dílu série Žralok útočí (1999), avšak jinou postavu. (L_O_U_S)
  • (Ne)slavná hláška "What do you say I... take you home and eat your pussy?" nebyla ve scénáři. John Barrowman (Ben Carpenter) chtěl pouze rozesmát Jenny McShane (Cat Stoneová). McShane však nijak nereagovala. Nabídku orálního sexu v českém dabingu bohužel neuslyšíte. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama