Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Já už nemůžu, haha :-)) tvl jak nastartoval motorovku, skočil žralokovi do tlamy a prořezal se pak u ocasní ploutve napovrch a ještě vytáhl svoji neohroženou bojovnici - barmanku, se kterou se tam náhodou v jednom žaludku setkali, mě doslova odrovnalo pod konferenční stolek, hahaha :-)) Lezl z toho obřího žraloka, většího než než velryba jako kdyby se rodil, připadalo mi to jako megaobrovské pohlavní orgány, ze kterých se Ájen prodral na svět, hahaha :-))) Nebo jak z nebe spadlý šark zanořil své ostré zubiska do kapoty auta a jedním mocným hryzem se dostal skrz. Byl jak vzteklý dobrman, a to mu ani nikdo nemusel říkat trhej! :-))) Ješííííš, to zas byla masáž bránice, to bylo něco, na co se jen tak nezapomene ;-) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jednou za uherský rok se stane, že mám prostě chuť se podívat na nějakou od prvního pohledu jasnou stupidní cypovinu a žádná společnost nevyrábí podobné "skvosty" v tak velkém měřítku jako Asylum. Takže jsem si takhle náhodně vybral Žralokonádo, u kterého jsem viděl v obsazení známé tváře a šlo se na věc. U takových filmů je právě dobré to, že člověka spíše překvapí než zklamou, protože se u nich počítá s faktem, že to prostě nebude žádný oscarový velkofilm s vysokým rozpočtem, solidním scénářem a výbornými herci. A právě takové je Žralokonádo - hloupá a nejapně natočená chujovina s mizernými efekty, děsným scénářem a nemožnými herci. Nicméně odpad! tomu dát nechci, jelikož jsem se u toho párkrát zasmál, byť šlo spíše u takový ten ironický než upřímný smích. U Žralokonáda chápu jakékoli hodnocení, jelikož je to film pro široké sprektrum diváků, kteří se na něj dívají z různých důvodů, od nudy přes recesi až k obdivu. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Béčkový film o tom, že na Californii udeří hurikán a začnou pršet žraloci. Žraloci jsou všude, ve městech, v ulicích, v domech, v kanalizaci. Jako zajímavej nápad, ale je vidět, že to je béčkový, ty triky a efekty nic moc, bylo jasně vidět, že to tam je dodělaný počítačem. Ale jinak se to dalo, celkem zábava. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Konečně jednou hype nelhal. Epická koulervoucnost Sharknada nezná mezí a nezastaví se před ničím. Je to samozřejmě hyperdebilní, laciná sračka, ale vůbec to není nuda. Žraloci jsou naprosto všude a to nejen v hospodě, na silnici, a obýváku, ale i zubama šplhají po laně, nebo z tornáda útočí na vrtulníky. Jenže narazí na chlapáckýho Stevea z Beverly Hills a ten je zabíjí motorovkou v jedné a brokovkou v druhé ruce. Popřípadě je sestřeluje bouchačkou na jednu ránu z asi 300 metrů. Co ale předvádí na konci, z toho by uznale pokývali hlavou i Bruce Cambell, či Reggie Bannister. Prdel je, že i ostatní postavy jsou vtipný, třeba hospodskej vejpitka, co mlátí žraloky barovou židlí. Nebo sexy barmanka, která jede po Steveovi, ale spokojí se s jeho synem. No prostě něco takovýho tu nebylo od dob House of the Dead. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, vzhledem k hodnocení, že dám buď za pět, nebo odpad, ale nakonec se moje filmová nálada ustálila přesně mezi. Hodně ujetá a někdy i dost zábavná broskvovina o tom, že když přijde tornádo, mohou padat z nebe třeba i žraloci. S odkazy na některé jiné filmy a Ianem v hlavní roli, vrchního zabijáka, nemůže být moje dnešní hodnocení vůbec nižší. Nářez! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení pod pracovním názvem Temné nebe trvalo 18 dní. (sir-dave)
  • Mluvčí Národní meteorologické služby sídlící v Silver Spring v Marylendu v USA žertem po zchlédnutí filmu řekl, že při možném Sharknadu je nejlepší schovat se v nejnižžím patře robusní budovy, kde je malá pravděpodobnost, že tam budou pršet žraloci. (Terva)
  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama