Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

kery- odpad!

všechny recenze uživatele

Horší found footage jsem ještě neviděl. Příběh úplně o ničem, naprosto imbecilní chování postav(!!!!!!!!!!!!!), kamera na hovno - od druhé půlky začíná grandiozní finále plné větví, křiku, tmy a totální nudy. A to úplné finále, to asi patřilo úplně k jinému snímku. Myslím že jakýkoliv FF si na dlouhou dobu teď odpustím.. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Šílenost brutální sama o sobě strach šel nejvíc s labyrintu no já bych tam v noci nevlezl ani za boha. začátek je takový že hodně čekáte co kde a jak bude ale pak to začne akce strach a co přijde vás provádí zbytek filmu a konec aspoň pro mně hodně brutální takový jsem nečekal. Prostě šílenost tenhle sním hodně zajímavý a vydařený. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Rodinka sa vyberie do svojho sídla, pri ktorom je veľký lesný labyrint. Podľa miestnej legendy tam kedysi dávno bez stopy zmizlo mladé dievča a odvtedy tam straší. Takže súrodenci sa vyzbroja kamerami a vyberú sa na menší prieskum. Prvá polovica o ničom (maximálne im zdochne pes), no a potom sa to začne. Stratí sa najmladší člen rodinky, a tak sa do lesa rozbehne mamka, za ňou braček a za ním sestrička, kamera sa rýchlo prepne na nočné videnie a nastáva zmätok. Všetci pobehujú po lese, vrieskajú, hysterčia, divák vidí akurát trávičku a stromčeky, ducha pochopiteľne neukážu ani raz, hotové peklo. Rozmýšľal som nad odpadom, napokon tú jednu dám, lebo aspoň záver sa mi zdal celkom zaujímavý. Ale mojej migréne z roztrasenej zelene a neustáleho škriekania to veľmi nepomôže. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Atrocious vyniká především v tom, jak se mu daří navozovat uvěřitelnost - herci jsou přirození, kameru nedrží odborník a v ději nejsou žádná nahnilá rajčata, díky nimž by si divák rázem uvědomil, že se dívá na film podle scénáře. Doposud je vše v úplném pořádku, takový lepší standard. Co z Atrocious ovšem dělá naprostou pecku, je opravdu hodně děsivý závěr, za který jsem byl v jednu hodinu ráno upřímně obrovsky vděčen, jelikož u filmů se bojím velice rád. Za závěr Atrocious by se nemusel stydět ani Hideo Nakata. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Takže jsem vážně jediný debil, co tvrdí, že právě shlédl jeden z těch lepších FF filmů?? Zřejmě ano, když tady tak čtu ty všechny komentáře. Nechápu, co tady všichni brblají, že to je nudné - však právě o tom budování atmosféry to podle mě je hlavně v tomto žánru. Pokud by tu nebyly zdlouhavé záběry (tady například bloudění v bludišti), jak by tedy podle zdejších filmových odborníků a specialistů na kritiku měl správný horor vypadat? Já se tedy nenudil - naopak, máme tu standardní seznámení se se členy rodiny (tady musím podotknout, že působili všichni sympaticky,jako herci, což je někdy v těchto snímcích spíše zázrak), poté prostřední část filmu, kde dětští herci bloudí, kvičí a vzlykají (nutno dodat že tu jejich paniku sehráli fakt skvěle) a překvapivý závěr, který byl ale opravdu překvapivý, ať mi tu zase nikdo netvrdí, že to bylo předvídatelné. Celková stopáž 75 minut a někdo tady bude mlet o zdlouhavosti? FUCK OFF !......................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama