Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (368)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

člověk tak nějak pořád doufá,že se tvůrcům podaří tuhle sérii někam posunout,ale ono nic a čtvrté pokračování není tak ničím jiným než vařením z vody.Jednička sama o sobě nebyl žádný zázrak,ale fungovala.Dvojka už byla dost nudná,ale měla alespoň pár sušných lekaček a solidní finále.Trojka pak zklamala v tom ohledu,že trailer sliboval mnohem mnohem víc a nakonec se opakovalo to stejné jako v předešlých dílech.Čtvrté pokračování má pak nejblíže ke dvojce (prakticky je to ůplně to samé).Bohužel s tím rozdílem,že lekačky už nikoho nepřekvapí a když už divák přetrpí skoro hodinu a půl bezbřehé nudy,kde se opět jen zavírají dveře a někdo někde dělá rámus/bordel,přijde finále,které nejen že opět nepřekvapí,ale trvá dohromady asi tak dvě minuty.To je po takovém nášupu nudy a nedostatku čehokoliv byť jen podobnému invenci zatraceně málo.Hodně vážně zvažuji,že pětku už nedám a tvůrci by o tom měli zauvažovat také...20% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Noo jak začít. V kině sem na Activitách ještě nebyl, ale tohle sem si už ujít nechtěl. Co se týče atmosféry, tak prostě, jedna parta se tam směje, druhá ječí jak o život, nedá se to srovnávat na koukání sám doma v noci. Nicméně k filmu, celou 3/4 filmu krásnej rozjezd, seznamujou nás s postavama, s prostředím, pohodička. Blondýnka v hlavní roli byla perfektní a zbytek taky nebyl od věci. Ale potom se to zvrhlo během chvilky do velkýho a extra rychlýho finále. To bylo cvak, cvak, cvak, blondýnka zbyla a přišlo komando zombíků a rozzuřená Katie. Tohle byla špičková scéna, a odcházel sem odtamtud se zajímavejma pocitama. Až se na to podívám doma, už to nebude takový a budu vědět co a jak, ale může to zvednout atmosferickou laťku o něco vejš...zklamání to není, ale trojku to nepřekonalo. Doma: Jak sem řek, i přes to, že sem to viděl, i přes zatažený žaluzky, to se mnou kolikrát pohlo... ()

Reklama

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5 million // Tržby USA $53,921,300 // Tržby celosvetovo $142,645,339 // Tržby za otváraci týždeň $29,003,866 Riadny odpad. Čím viac a viac častí sa natáča, tým viac je to väčší a väčší shit. Nechápem, že to ešte baví niekoho sponzorovať. Alebo tí Američania sú naozaj taký vytretý??? Takéto tržby, za takýto brag. A ten koniec, tak to bola sila. ... na entu. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Premiere CInemas - Rok se s rokem sešel a já opět zavítal do kina na další díl mojí nejoblíbenější duchařské série. Před návštěvou kina jsem četl velmi špatné recenze, ale to mě neodradilo. Zkrátka musím mít zhlédnuté všechny díly, když už jsem to začal sledovat. Musím ale říct, že to bylo pro mě spíše zklamání a PA 4 vidím jednoznačně jako nejslabší díl série. Film se už nedržel zaběhnutých kolejí (klasická kamera, vraždící démon, který není vidět, atd.) Katie prostě vejde do domu a vyvraždí celou rodinu stylem Chucka Norise. Což by ani tak nevadilo, ale čekal bych už konečně nějaké rozumné vysvětlení. Tak snad se ho někdy dočkáme. Co se musí ale nechat, jsou lekačky. Ty na mě v kině poměrně slušně fungovaly a za ně dávám kladná procenta, díky kterým film nespadne pod 3 hvězdičky. Co mi ale ještě chybělo, byly scény, při kterých by mi běhal mráz po zádech, to jsem zde opravdu postrádal. No a co se týče závěru...jedním slovem - odfláknutý. Škoda ho. Ale i po tom všem jsem z kina neodcházel zas až tak rozčílený jako většina hodnotících uživatelů na čsfd. BTW...kdy že bude pětka? :)) 60% ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, za co tu jednu hvězdu dávám... I když, možná jo; chvíli jsem měl skutečný strach! Na filmu jsem byl v kině a během projekce jsem sežral tři balíčky paprikových chipsů, jeden sáček slaného popcornu, dvě oříškové milky, půlku kuřecí bagety, čtyři hořké fidorky, dva páry hořických trubiček, jedny kakaové vlnky, patery mléčné miňonky, dva chilli longery, tři krémové věnečky, sáček preclíků, půl kilogramu skittles, jednu čivavu a měl jsem skutečný strach, že se poseru a svojí vražednou hnilobou zamořím celý kinosál. Naštěstí vše dobře dopadlo a já se posral až po cestě domů. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Filmový kritik Pidde Andersson uviedol, že na premietaní filmu v Malmö pribehol ku plátnu jeden tínedžer a začal doň kopať a kričať, ako veľmi sa mu film nepáčil. (katherine.)
  • Vizuální efekty a animaci dělala společnost Industrial Light & Magic založená Georgem Lucasem, která se postarala např. o efekty k filmu Avatar (2009) nebo k filmům ze sérií Piráti z Karibiku, Iron Man nebo Transformers. (Freakyy)
  • V kinectové kameře je vidět, jak se Alex (Kathryn Newton) jde podívat do prvního patra, co shodilo míč. V dalším záběru z normální kamery, kterou Alex nese dolů po schodech, ale míč není. (t.mon)

Reklama

Reklama