Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Po nečakanom úspechu Paranormal Activity bolo jasné, že vzniknú ďalšie filmy snažiace sa zarobiť podobným spôsobom - nízkorozpočtovaná duchárčina s amatérskymi hercami snímaná z ručnej kamery. V podstate sa tomu nebránim, a i keď bolo od začiatku jasné, že kvalita bude nižšia, mal som fakt zimomriavky. Zážitok rýchlo vyprchal a netúžim to vidieť znovu, ale ako jednohubková zábava je to dokonalé. (50%) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A společnost Asylum opět kopíruje tentokráte si vzalo na mušku slavnej Paranormal Activity. A můžu říct že tohle se jim povedlo. Dyke nikdy nebude nijak moc dobrý režisér a už vůbec ne herec, nu což. V domě straší a lide si to točej na kameru. Těm co přišlo PA nudné tak tohle si myslím je nudit nebude, je tu o dost víc věcí, ne že by PA bylo horší. Nejvíce mi vadilo to strašný chování toho kameramana(Dyke) kterej se mi zdál dělal naschvály. Jde ale vidět že tyhle filmy Asylumu celkem jdou(když si odmyslím The monster kterej dopadl špatně) už teď se těším na jejich Alien origin. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Podle mě má tenhle určitě ultra levný film o hodně větší koule než všechny PA dohromady - včetně třetího dílu, který se chystá. Tady se člověk skutečně občas bojí. Některé triky jsou vychytané (zvonky). Škoda toho hodně nejasného konce, něco konkrétnějšího na vysvětlenou by neškodilo, nebo nějaký twist. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Pivnica rodinného domu nie je cintorín, popol zosnulého patrí do urnového hája - presvedčia sa aktéri cam-hororu Paranormal Entity, ktorý kráča v šľapajách o dva roky staršieho brata Paranormal Activity (2007). Pritom mal všetky predpoklady prekročiť ho. Sympatickí herci vytvárajú dojem normálnej rodinky, ktorá sa v jednej chvíli svojho všedného života stretne s nadprirodzenom, Záhadných, strašidelných a démonických podnetov bolo vo filme viac než dosť, mnohé z nich však zostali nevyužité. Atmosféra bola miestami veľmi mrazivá a stopy bosých nôh v rozsypanom popole mŕtveho otca zase najlepším nápadom tohto hororu. Veľa vecí z filmu som už mal možnosť vidieť niekde inde. Takže: priemer. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Taky se mi občas doma hejbe peřina, většinou po pořádném gulášku, ale že bych kvůli tomu hned vytahovala kameru... Jeden film už jsem viděla v několika verzích, koukám, a tohle je spolu s tím, v němž se jen točily pánvičky a bazén, ten nejotravnější. Už ne, vymyslete si zas něco jinýho, krucifix, ať to nedopadne jako dneska, kdy jsem byla z debility filmu tak unavená, že jsem pomalu ani nedokázala mačkat rychloposuv. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)
  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)
  • Film neobsahuje žádné titulky, ani na začátku ani na konci. (Cheeker)

Reklama

Reklama