Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Díky atmosférickým anomáliím se policista John náhodou spojí starou vysílačkou s otcem, hasičem Frankem, který vysílá ze stejného přístroje, ovšem před třiceti lety. Varuje ho před chybou, která ho bude při zásahu v hořícím skladišti stát život, a Frank díky tomu přežije. Zásah do minulosti však má nečekaně vážné následky. Vrah zdravotních sester Nightingale totiž místo původních tří zavraždí sedm dalších, mimo jiné i Johnovu matku Lindu. Teď musí John s otcem zjistit, co se jeho přežitím změnilo, a pak rychle jednat, pokud chtějí Lindu zachránit a vraha zastavit. Frank v roce 1969 i John o tři desítky let později. (TV Nova)

(více)

Diskuze

MEGAJOHN

MEGAJOHN (hodnocení, recenze)

Al90

Slysel ve vysilacce pred 30-ti lety ze dojde k zapasu (az bude nacelnik velky). Uvedomil si co mu rikal o koureni a prestal, proto nakonec neumrel. Matka prezila, protoze sli vrahovi po krku a mozna ho nakonec i zabasli. Pak mu udelili milost a zil stastne az do toho dne kdy se potkal s brokovnici...

na příspěvěk reagoval Al90

Al90

Al90 (hodnocení, recenze)

MEGAJOHN

no a kde tedy celou dobu byl ten otec a matka? A jak zrovna vedel ze syn ma trable a objevil se u nej doma s brokovnici?  Kdyz spolu mluvili v casovem rozdilu 30 let?

na příspěvěk reagoval MEGAJOHN

Al90

Al90 (hodnocení, recenze)

Zdravim,muze mi nekdo vysvetlit ten konec? Ja ho zrejme nepochopil... !! SPOILER!! Zemrel tedy ten jeho tata pred lety nebo nakonec teda ne a zil s nim a cela jeho rodina az do stari? Jak se pak objevil o 30 let s brokovnici u nej doma?...

na příspěvěk reagoval MEGAJOHN

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Martin741

A hele, potrefená husa se zase ozvala. :)

Mimochodem co se zas navážíš? Pokud teda chceš vést rozumnou diskuzi, odůvodni proč nesouhlasíš s mým názorem.

Já nikde nenapsal, že se mi film nelíbil, naopak. Je to super film.

Nicméně co se týče změny minulosti a jejích následků, tak tento film je vůbec neřeší, proto to beru jako "horší Buttefly effect", jelikož Butterflyeffect byl dodělaný o krapet víc v tom, že malá změna změnila všechno, včetn okolí. Tady se stane v minulosti téměř cokoliv a s budoucím domem, vysílačkou nebo okolím to ani nehne, až na to že "jen přestane fungovat" a podobně. :)

Zkrátka tenhle film je spíš o vztazích v rodině než o změnách v čase. :)

 

Takže si příště svůj urážlivý komentář nech pro sebe. Tvé názory mi už lezou krkem. Neumíš věcn diskutovat, ale urážet ti jde...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Prekvapivo zaujímavý a napínavý film.Kvalitka,kto nevidel,smelo do toho..85%

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

sniper18: Díky za tip, jinak podle IMDb měly oba filmy premiéru ve své zemi přibližně ve stejnou dobu jenom s rozdílem jeden měsíc, takže těžko říct, kdo byl první.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Viděno dnes z mé postele za mírného zívání, občasného poléhávání a ne moc velkého očekávání, že se bude jednat o něco extra. Ale výsledek všechno převýšil. Moc se mi to líbilo, navíc už při titulcích na záčátku jsem měla o jeden důvod navíc, proč to vidět: Elizabeth Mitchell. Bylo hezké ji vidět i někde jinde než v LOST a ve "V". To, že se mi v té paruce moc nelíbila, není zas tak důležité. Dennise mám ráda, není to můj nej herec, ale líbí se mi, to ovšem většina herců s tmavými vlasy :) Herecky je v pohodě i když také není nijak moc dobrý. A James Caviezel je také pohledný a dobrý jako herec, podívám se na další jeho filmy. Tak jako mnoho z Vás jsem také nevěděla o co půjde, i když většinou se podívám, o co ve filmu jde, tentokrát jsem nic nečetla. A tak také jsem si říkala, kdy tam někdo řekne, že by si nikdo neměl zahrávat s časem (hlavně v seriálu Doctor Who se o tom pořád mluví). Nedočkala jsem se. A upřímně to nevadilo, fandila jsem, aby se syn a otec opět sešli a záporáka jsem vůbec nemohla snést, navíc Dennis jako starý vypadal mnohem důvěryhodněji než Elizabeth. Jinak film končí tím, jak tam spolu hrají baseball, že? Nic dalšího už tam není. Můj set top box je totiž strašný, vyplo se mi nahrávání osm minut před časem, který jsem zadala do nastavení.

Dana456

Dana456 (hodnocení, recenze)

Tak dobrý koniec som nečakala, najmä kvôli nemu hodnotím tento film vysoko. Ale filmy takéhoto žánru musia končiť dobre, inak nemajú zmysel.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

film pekne graduje .... tema filmu je dost blizka tomu nad cim som sa vela krat zamyslal a ked uz som len zapocul ako v tom filme hovorili o 11 dimenziach, tusil som ze to nebude len tak z dlhej chvile ... 5*

panBurns

panBurns (hodnocení, recenze)

Jo tak tohle je super film. Kdo má rád změny budoucnosti..motýlí efekt, tak bude spokojen! Takovej kriminální ...Návrat do budoucnosti. Ten doják na konci mohl bejt sice kratší,ale jinak paráda.

Ryan97

Ryan97 (hodnocení, recenze)

film, diky kterymu sem se prihlasil na csfd .. je to hodne podobne osudovemu doteku, sice asi o chlup horsi, ale stejne vynikajici ..

frankiiee

frankiiee (hodnocení, recenze)

jasne...nebolo to uplne dokonale...nejake chybicky krasy boli...ale nemozem si pomoct...tento zaner mam proste velmi rad...a film bol putavy od zaciatku az do konca

CradleOff

CradleOff (hodnocení, recenze)

Tenhle kousek mě opravdu příjemně překvapil.... nečekal jsem od něj tolik. Na téměř neznámé tváře (snad kromě Dennise Quaida) kvalitní herecké výkony. já osobně jsem film nejvíc prožíval tak od prvních 20-ti minutách až téměř do konce. Ten konec je pro mě trochu zklamáním - pro předvídatelnost, jinak výborný scénář. celkem zpokojenost ;o)

ElCon

ElCon (hodnocení, recenze)

Až na ten sitcomovej americkej konec plnej slow motionů a sladké hudby geniální. Dal bych 4 hvězdy, ale ..

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

při čtení komentáře uživatele Fanucci mi málem vypadly údivem oči....posuďte: "Opravdu výborně vymyšlený film s naprosto unikátním příběhem. V průběhu filmu jsem v něm skoro nepřetržitě hledal logické chyby - je to celkem pochopitelné, protože zápletka je postavená na tom, že se syn přes vysílačku baví se svým dávno mrtvým otcem a společně pozmění historii tak, že otec nezemře a navíc spolu dopadnou masového vraha:) Zní to neuvěřitelně, ale v konstrukci tohoto šíleného scénáře jsem chybu nenašel."
Jak tohle někdo může říct o filmu, který si na logických chybách zakládá?

Raiden

Raiden (hodnocení, recenze)

Tento film ve mě vyvolal skvělý dojem....Skvěle zvládnutá režie dokázala tento vyjímečný nápad skvěle zachytit....Myšlenka tohoto filmu se každého z nás dotkne jinak ale věřím že na každého zapůsobí dobře.

Fisik

Fisik (hodnocení, recenze)

Namet jako takovy me vubec nepritahoval a stejne tak herci nic nereknou, ale vyklubal se z toho jeden z nejlepsich filmu, jaky sem kdy videl. Jednoznacne doporucuju!!!

Taškář

Taškář (hodnocení, recenze)

Tenhle film patří zcela jistě do "přihrádky" s takovými údery jako - Back to Future,Indiana Jones,The butterfly effect, atd... Nedá se od něj jen tak odejít !!

Reklama

Reklama