Reklama

Reklama

Rise of the Footsoldier: Vengeance

  • USA Rise of the Footsoldier: Vengeance
Trailer 1

Obsahy(1)

Tate (Craig Fairbrass) se vydává na cestu, aby pomstil násilnou smrt svého věrného a důvěryhodného parťáka. Aby vypátral zločince, který je za to zodpovědný, vydává se Tate za hranice své komfortní zóny z Essexu do temné části Soho 90. let. Postaví se násilnickým zločincům a brutální silou si proklestí cestu zrádnými zapadlými uličkami. TATE se chystá vykonat svou pomstu a nezastaví se před ničím, ani když svět kolem něj začne explodovat. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

Easykill 

všechny recenze uživatele

Craig Fairbrass se opět vrací jako "největší son of a bitch pod sluncem" Pat Tate, v dalším pokračování ze série Rise of the footsoldier. O režii se postaral opět Nick Neverm stejně jako u předchozího dílu. Jeho "rukopis" jde sice vidět, ale oproti právě předchozímu Origins je vengeance trochu slabší. Chybělo mi více akce, pilulí, násilí a sexu. Těchto věcí je tady, ze všech filmů asi nejmíň. Ale i tak je to opět fajn podívaná a parádně to zapadá do té velké story, která ovšem ani teď není zdaleka u konce! Což je dobře, pokud si to udrží nějakou kvalitu. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Pat Tate je zpět a opět s nekompromisní tvrdou pěstí, kterou ucítíte přes vaše obrazovky televizorů :)) ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Rise of the Footsoldier: Vengeance 6ka! Mohla to byť čistá 5*, keby sa tvorcovia neposrali zo svojho ega a nenaťahovali koniec, ako takí chuji! Osobne preferujem krátky proces, rýchlu akciu... bum, bum, jeb, jeb , žiadne sranie sa! No, aspoň že vieme, šestka končí začiatkom sedmičky a už teraz sa neviem dočkať! P.S. Pat Tateovi by som nechcel nechtiac rozliať pivo v pube. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Rise of the Footsoldier: Vengeance je prvním filmem ze série Footsoldier, kterému britský deník The Guardian udělil tři hvězdičky. (JasonCZ)

Reklama

Reklama