Reklama

Reklama

Ultras

  • Itálie Ultras
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Stárnoucí fotbalový ultra čelí následkům svojí minulosti a snaží se pro sebe a svého mladého následovníka vytvořit úplně jinou budoucnost. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (33)

mira007 

všechny recenze uživatele

Liberato: We come from Napoli , jen díky této elektronické pecce jsem dal víc než dvě hvězdy, páč koukat na film s názvem Ultras a nevidět žádný střet s fanoušky jiných klubů je celkem bída. Italský film s atmosférou Neapole seriálu Gomory je o starém ultrasovi, který neví zdá být fanatickým tifosim po padesátce nebo randit s povětrnou děvou. Čekal jsem víc. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Až na příliš poetickej závěr slušný a i s ohledem na taliánskou náturu zcela vypovídající. Generační výměna a nástup děcek je vždycky o trochu víc průserový období a taky, přesně jak vypráví tenhle příběh, vymanit se z onoho komunitního kruhu je u některejch fanatiků prakticky nemožný, kor když vlastně nic jinýho v životě nemají. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle už tu bylo mnohokrát a mnohokrát ještě bude. Je jedno, jestli se chce jedinec vymanit z područí nácků. náboženské sekty, nebo, jako v tomto případě, ze skupiny neapolských ultras, ta šablona je vždycky stejná. A autoři se jí ani nesnažili nějak okysličit. Uznávám, že zaprášená atmosféra podepřená sociální situací všech přítomných byla působivá a casting proběhl na jedničku, ale co je to platné, když je celý koncept fádní a předvídatelný.Čekal jsem mnohem víc. 40% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tématika futbalových chuligánov mi nikdy neprirástla k srdcu, ale na tento taliansky počin som bol celkom zvedavý. V prvom rade ma dosť prekvapilo, že len mizivé percento filmu sa odohráva priamo na futbalovom štadióne, a skôr sa dej koncentruje na to ultras zázemie. To by mi až tak nevadilo, keby to bolo aspoň o niečo zaujímavejšie a epickejšie. Lebo podľa mňa to bolo takmer absolútne bez konceptu, ako keby len taká sonda do každodennosti týchto temperamentných ľudí, ktorí žijú asi len pre futbal. Neviem, akosi som tomuto nikdy neprišiel na chuť, a tento film bol úplne mimo môjho záujmu. Zopár zaujímavých scén, ale to je akurát tak všetko! ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Po třech jihokorejskejch filmech to chtělo změnu. Ano, přímo do itošky... Tam se narozdíl od jižní koree podívám :o). Filmy t chuligánskýho prostředí mám rád. Vlastně je to jedno z mejch neoblíbenějších témat. Takže poč né novodobý pojetí odvěkýho koníčku. V itošce to očividně dělaj víc na hrdost než tady u nás. Tady u nás v HK je sice celkem dost fanoušků, jenže pořád +- stejně starých, ocž znamená, že ti staří na to počase kácej. V itošce tam asi kurňa věřej celej život :o) Akorát tam maj zakázanej vstup na staďáky, což je jediný řešení jak určitý fanatiky zkrotit. Jako třeba Banik pičo :o)) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Itálii, konkrétně v Neapoli, Římě a na ostrově Ischia. (BMW12)
  • Hlavní představitel Aniello Arena byl v mládí členem neapolské Cammory. V roce 1991 byl odsouzen na doživotí za trojnásobnou vraždu. Ve vězení začal navštěvovat tamní divadlo, kde se naučil hrát. Později byl podmínečně propuštěn. (Punisher)

Reklama

Reklama