Reklama

Reklama

Recenze (21)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Domnieval som sa, že bez ikonického Carltona Leacha to už nebude ono, no nevyspytateľný Pat Tate, stvárnený chlapáckym Craigom Fairbrassom to za asistencie ostatných bijcov z gangu Essex Boys hravo utiahol a prakticky nedal divákovi príležitosť nudiť sa. Toto tretie pokračovanie s príznačným podnázvom The Pat Tate Story nie je situované iba výlučne do essexských ulíc či nočných klubov a zachytáva aj iné epochy Patovho života, počas ktorých napríklad čeril vodu v španielskom drogovom podsvetí alebo bol zatvorený v kriminále, kde mal od vzorného väzňa na míle ďaleko. Takéto spestrenie príbehu bolo u mňa vítané a celkovo ma trojka bavila viac než druhé pokračovanie Footsoldiera. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Akční zvratek. I Buster Keaton se jednou ve filmu zasmál. Mně se to stalo až s tímto filmem. Dusil jsem se smíchy, jak to bylo příšerně imbecilní. Spadá to do kategorie Z. Vzpomněl jsem si, jak Fabiánová v herecké komisi mrdala Vašinku, Skopala a spol. za to, že nemají herecký talent. Co by asi tak prohlásila o těchto hercích. Nechtějte po mně, abych viděl i předchozí díly. Pokud tedy holdujete kreténským filmům, kreténským hercům i kreténským tvůrčím štábům, užijete si to, jak jinak, na kreténské úrovni. 0/10 ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak, ako som sa sťažoval pri dvojke, že žiadni fízli, tu ich bolo už neurekom. Ten štýl točenia filmov prešiel za 10 rokov premenov. Kým bola jednotka temná a násilná, umocnená prostredím a kamerou, trojka je tiež brutálna, ale už v modernom šate. Iná hudba, iný strih, dynamickosť. Séria dostala nový vietor. Celý čas som mal v hlave porovnanie s hrou Mafia. Toto mi prišlo ako DLCčko, ktoré rozširuje hlavný príbeh a ukazuje časti, ktoré boli skôr len spomenuté. Dobre sa na to pozeralo, opäť cecky, bitky, prestrelky. Stále je ten záver ale taký tajomný. Silné 3 z 5 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série Rise of footsoldier je dějově před prvními dvěma a před posledním, ale dovětek je dějově po čtyřce. Kariéra dealerů drog v Essexu inspirovaný skutečnými postavami ( které byly v roce 1995 roztříleny ve svém Landroveru ) je trochu stejně zmatená a je to jen sled bitek, fetování, spolupráce i likvidace ostatních, siláckých keců, silikonových prsou a trocha kriminálu. Oproti zábavné čtyřce se tohle bere moc vážně a chybí tomu právě ten zábavný nadhled s přímočarou akcí do finále. Tohle mne nebavilo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se sice o třetí díl, ale ve skutečnosti je to film, který předchází prvnímu dílu. A nejde tu o nic jiného než o to, aby se ukázalo, jak si hajzlové žijí dobře, jak šukají, fetují a mlátí, případně i zabíjejí. Alespoň do chvíle, než se všechno posere, což je ale ve filmu řečeno jen ve finále. Víc jak na průměr to nevidím. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama