Reklama

Reklama

Architekt Paul Kersey hájí v Los Angeles zákon po svém. Najde si přítelkyni, jejíž dcera zemře na předávkování drogami. Kersey se vydává do soukromé války. Má v plánu rozbít drogový kartel. (Ouwen)

Recenze (63)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Posledni povedenej dil kterej jeste vzniknul v produkci Cannonu cekal sem uz velkej vodvar ale je to porad pecka trend nastoleny ve trojce tu je udrzovan uz zadny krimi dramata tohle je cistokrevna akcnarna a byt ke konci uz mi to prislo trochu umele natahovane tak ten Nehappyend mne zase slusne rozsekaj ten chudak Bronson ma fakt smulu s nikym se nemuze dat dohromady kazdyho mu oddelaj no reknete koho by to nenasralo nevzal poradnej kolt do ruky a nesel zkosit par zasranejch parchantu kdyz si o to vylozene rikaj kazdopadne v nejlepsim prestat skoda ze tenhle dil nebyl posledni mohla to byt jedinecna serie ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Architekt Paul Kersey má stále co dělat. Ve čtvrtém příběhu se postaví drogovému kartelu, a to jenom proto, že dcera jeho přítelkyně zemře na předávkování. Akční výplach jako v předchozím snímku se však tentokrát nekoná. Snímek je pevněji postaven na příběhu, kde je stále zvýrazněn osamocený hrdinný bojovník, jaký byl v osmdesátých letech populární. Příběh plný hlášek, i na dnešní dobu výborných akčních scén a s osobitým charizmatem Charlese Bronsona. Hláškou to celé začne, hláškou to také skončí. Akční filmová zábava a hlavně akční stará škola se vším všudy. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne, charisma páně Bronsona na mě prostě nefunguje, stařík s žehlicím prknem místo páteře a výrazem mrože v říji. Oprostím-li se ale osobních antipatií, tak mi ve čtvrtém Přání smrti zůstane vcelku pohodové akční béčko s několika specialitami, z nichž nejvíc ční asi Kerseyho nezvratný osud, respektive osud jeho blízkých a pak povedená přestřelka na ropném poli, ta je díky skvělé kameře asi největší a zapamatovatelnou ozdobou filmu, nepočítám-li teda předtarantinovský osud negra, co plachtil čtyři patra.. Tři ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

- "Kdo jsi?" - "SMRT" Vtipná úvodní hláška Bronsona v ne moc povedeném thrilleru, který bych dnes viděl spíš jako podprůměrný. Zápletka mi nepřišla dvakrát věrohodná, Bronson jako civilista a střelec amatér postřílí dva silné drogové gangy a na konci mu je v podstatě jedno, že už o něm všichni vědí, že on je tím oním Mstitelem, co střílí zlé hochy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už je to prostě slabé, a ta se tvůrci rozhodli, že z Paula Kerseyho udělají v podstatě klasického akčního hrdinu, drsňáka, který prochází městem a zabíjí. Už v něm není nic z toho, co ho dělalo zajímavým v prvních dvou filmech, už v sobě nemá skoro nic uvěřitelného, už není jen člověk z lidu. Už je prostě drsný zabiják. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (15)

  • Filmy tejto série s nepárnym číslom sa odohrávajú v New Yorku a všetky filmy s párnym číslom sa odohrávajú v Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Paul Kersey (Bronson) jazdí na Oldsmobile Toronado z roku 1986. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama