Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Ne tak skvělé jako první díl (prostory akademie mi prostě chyběly) zato přibyde spousta nových postav, z nichž je jednoznačně nejlepší Zed, neskutečný zvíře. Přijde dokonce asi i ten nejnepříjemnější okamžik v celé sérii, moc příjemná paní s rukavičkou na PTD - prohlídku tělesných dutin. Jinak žádná sláva. ()

Paan 

všechny recenze uživatele

Bezvýhradně nejkoukatelnější díl celé série. Oproti jiným má několik výhod - Mausera s Proctorem, jsou to rozhodně zábavnější pitomci než Harris, Tackleberryho s Kirklandovou, Vinnieho Schtulmana a Zeda. Zed je zkrátka Zed =) Povinností je samozřejmě původní, starý a jedinečný dabing (platí nejen o dvojce, pochopitelně). ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Už to síce nie je také dobré ako jednotka, ale stále sa dá na to pozerať. Vtipné scény už nemajú takú razanciu, ako v predošlej časti, ale aj tu sa nájde zopár, ktoré pobavia. Nový herci ma nijako zvláštne nezaujali a trocha mi chýbali niektoré staré tváre z jednotky, ako napríklad Bailey, alebo aj Gaynes, ktorý dostal minimum priestoru. /60%/ ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Přesně tohohle jsme se obávali... Jedničku jsme si zamilovali, ale jak to tak vypadá, předchozí díl vypotřeboval skoro celou nádrž vtipnosti. Takže na pokračování zbyl jenom ZBYTEK. Nejvíce nám asi vadil přitroublý záporák a jeho banda. Chyběla nám jejich akademie a štval nás nový název "Modré ústřice". Jinak některé vtipy se opravdu vydařili třeba ten s tou sprchou :) a přeci jenom tam byla vidět snaha a to se musí odcenit. 55% ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Policejní akademie odmala jedním z nejlepších kousků, a to celá série, vždycky když se jeden z dílů objevil v TV programu, měl jsem obrovskou radost, takže pro mě to není jen tak nějaký film a tak je moje hodnocení možná zaujaté. za plným počtem si však stojím, protože plný počet uděluji filmům, které mě nadchly a na které mužu koukat pořád dokola. A to tenhle kousek je. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Bill Paxton si mal zahrať Proctora, musel však ponuku odmietnuť, pretože ho kontrakt zaväzoval aj k natočeniu pokračovaní. Namiesto toho natočil film Votrelci (1986). (beso74)
  • Tacklebarry (David Graf) ukazuje nové parťačce svou pistoli Colt 1911. V následujících scénách ale používá pistoli Desert Eagle. (JohnSmith)

Reklama

Reklama