Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Horor o zabíjáckých parazitech, co dělají z lidi živé ježky? Proč ne, ono to totiž až překvapivě dobře funguje. Dva páry - jeden tak trochu kriminálnický a druhý zcela normální - svedené špatnou náhodou dohromady se ocitají na osamělé benzínce, kde záhy zůstanou uvěznění, protože na ně venku číhá parazit ovládající tělo (i jednotlivé jeho části) svého hostitele. Napětí tu je, vcelku dobří herci taky, pár dobře promyšlených drastických scén jakbysmet... vše nasvědčovalo tomu, že bych tomu klidně mohla dát plný počet hvězdiček. Megalomanský a trochu kýčovitý závěr to trochu pokazil a proto jsem nakonec na hodnocení musela trochu ubrat. Ale i tak se jedná o poměrně originální počin, který si pozornost jistě zaslouží. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Malý hororový triler, na ktorom sa žiaľ nízky rozpočet prejavuje najmä uhýbajúcou a roztrasenou kamerou a videovizuálom. Pritom neoriginálny biologicko-invazívny námet je spracovaný viac než uspokojivo, herecké výkony v rámci žánru tiež ujdú a vývoj deja nudí minimálne. Chcelo by to ale rimejk. S poriadnym rozpočtom a poriadnym filmovým vizuálom. Za tri ostne. (28.12.2023) ()

Reklama

Freemind 

všechny recenze uživatele

Velmi nespravedlivě nízké hodnocení na ČSFD! Je sice vidět, že jde o nízkorozpočtový film, jen těžko ale hledám nějaké chyby - dobrý scénář, režie, kamera, hudba, jen střih je někdy až moc stroboskopický. Uvřitelné chování postav, svižné dialogy, nad očekávání dobří herci, po delší době originální příšerka. Ruku na srdce - kolik takových horrorů jsme mohli v poslední době vidět? ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno a ať přemýšlím jak přemýšlim,nenapadá mě,za co tu je tolik hvězdiček,ale pokusím se obhájit moje podstatně menší hodnocení. Za prvé: nesympatičtí herci. Za druhé: nějak jsem ještě nepochopila,co ve filmu vraždilo,kde se to vzalo a z čeho to je. Za třetí: celou dobu byli hlavní hrdinové na jednom a tom samém místě. A za čtvrté: neuspokojila mě kamera(zvlášť když byl záběr na ,,tu věc" ,co působila nepříjemnosti i když vím,že to bylo z čistě finančích zálěžitostí.) Nevím,prostě mi to nesedlo. :-/ ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

No mně osobně to monstrum moc povedený nepřišlo. Bodlinky a jejich projevy byly docela příjemný na sledování, ale jako samotný to nebylo moc děsivý a hlavně ani moc ukázaný. Bohužel mi to stvoření přišlo lehce impotentní, vzhledem k tomu, co se mu povedlo za celou tu dobu udělat v porovnání s tím, co jsme viděli, že umí. Půlku filmu jsou v bezpečí díky dveřím a výloze, kterou se ani nesnaží nějak barikádovat a dveře (jak je několikrát ukázaný) zamykají jen podle nálady nejspíš a bohužel jim to proti tomuto nepříteli stačí. Nebudu už moc víc konkretizovat, abych zbytečně neprozrazoval . . . Velký plus byli herci, kteří mi sedli všichni. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)

Reklama

Reklama