Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

wito 

všechny recenze uživatele

opäť jeden z ďalších príkladov stupídneho scenára. nebol to síce žiadny vážny "prúser", ale dať tomuto nadpriemerné hodnotenie by bolo voči iným filmom nespravodlivé. pozerať som to vydržal len kvôli sympatickej ženskej predstaviteľke, na ktorej tváričku sa dobre pozeralo. bohužiaľ, smiechu som si užil pramáličko. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $35,428,675Tržby Celosvetovo $40,442,437Tržby za predaj DVD v USA $18,306,739 //počet predaných kusov 1,217,884║ Režisér Barry W. Blaustein je amatér najhrubšieho zrna, na prvý pohľad to nevyznie lepšie než akákoľvek televízna produkcia, jednoducho bez štipky nejakej snahy natočil takmer absolútne nefunkční film a hlavne na danej krátkej ploche aj dosť nudný, nezáživný, kde je toho vydarenejšieho strašne ale strašne málo. /15%/ ()

Reklama

Filipes 

všechny recenze uživatele

A já si celý film říkal: ,,Kde jsem toho chlápka kruci viděl!" Pak jsem si vzpoměl na tu známou větu: HELLO I AM JOHNNY KNOXVILLE WELCOME TO JACKASS!! A tak trochu mě to sebralo:D Co se týče filmu tak námět měl skutečně něco do sebe a opravdu mě zaujal. A i když to mělo ten stejný americký komediální scénář (jako by všechny americké komedie byly natočeny stejně) Dalo se na to příjemně koukat. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Když jsem si film stahoval,původně jsem si myslel,že Johnny Knoxville bude hrát asbsolutně bezcharakterního hajzla(něco jako Matt Dillon v Něco na té Mary je) a všechny postižené bude ponižovat a zneužívat pro svoje dobro.To se mi moc nesplnilo,ale postava,kterou Knoxville hrál,byla vcelku sympatická.Film má celkem i spád a dost se u něj zasmějete. Ať už se třeba scéna,kdy Steve trénuje postiženost koukáním na Forresta Gumpa nebo scéna,kdy Steve spolu s ostatními postiženými tancuje ve sprše na písničku ze Sedmi statečných. U filmu jsem se prostě bavil :o) 80% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +fain herci -minimum fórů/// Celkem pohodová oddychovka s pěkným příběhem o chlápkovi, který hrál retarda, aby vyhrál olympiádu. Toho retarda hraje Johnny Knoxville a hraje ho velmi dobře. Potěší účast Katherine Heigel a dobrá hudba (ze Sedmy statečných?). Jen scénář by mohl být lepší. Je to komedie, ale gagy jsou podle mě příliš laciné a smát se u filmu moc nebudete. Každopádně mám z filmu dobrý pocit./// Celkem 67%/// ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film měl jít do amerických kin už v roce 2004, ale byl pozdržen vedoucími studia, protože se jim nelíbil obsah. (HappySmile)
  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama