Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo koho tady vlastně unesl, aneb Přichází fakan!.. Pořád jsem v hlavě slyšel hlasy: „Nevypínej to! Dodívej se na tu hovadinu!“ a nakonec jsem těm svodům užvaněného Damiánka, co to umí s voskovkama a na povel má smečku černých psisek, bohužel podlehl.. I když pominu skutečnost, že tato parta únosců by si neporadila ani s tříměsíčním kojencem, je stejně Šepot neutralizován absencí thrillerové atmosféry a nevýraznými hereckými výkony (viz. J.Holloway, co se zasekl na jedné poloze (nasranost) a pokud má předvést nějakou jinou, je LOST). Sarah Wayne Callies jako herečka taky žádný zázrak, nicméně postoupila do užšího finále mé soukromé soutěže MISS Sexy čelo.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Taký šedý priemer, ktorý by sa v kinách statil, ale na dvd je to celkom milé pekvapenie. Atmosféra je hustá, lakačky pôsobivé a rozuzlenie niekoho uspokojí, niekoho nie, ale vyložene nesklame. Lepšie, ako remaky hororov pre teenagerov. Tí majú iné hviezdy ako Hollowaya. O filme sa príliš nehovorí, skôr šeptá, čo je možno aj dobre. Aspoň je ním potom menej ľudí sklamaných. ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Od chvíle kdy únosci s uneseným děťátkem vystoupí u chaty z auta, jsem jim začal, a děťátku přestal, fandit. Už to tak mám nastavený,že stejně jako v kolektivních sportech tak i ve filmu většinou fandím těm slabším. -Kdyby se to nakonec nezvrhlo v laciné vysvětlovánky a zůstala nějaká ta rouška tajemství ,bavilo by mě to mnohem víc. Ale znáte to,-KDYBY byly pod ledem ryby,nebo vzduchový kapsy .............. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Bohužial až príliš televizne pôsobiaca variácia na Omen, ktorá síce nepostráda na svoj žáner obstojný scenár, neskúsený režisér a seriálové hviezdičky ju však proste nemajú šancu utiahnuť. A tam kde miestami zlyháva atmosféra a divák nie je naplno konfrontovaný s dianím na plátne, nezostáva nič iné, len sklamane povzdychnúť nad nevyužitým potenciálom. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Únos malýho chlapce se stane tou největší blbostí v jejich životě. V hlavních rolích Sawyer z LOSTu a Sara z Prison Breaku, sympatická seriálová dvojka, ale bohužel to není tak úplně o nich. Souhlas, že na toho malýho Satana není příjemnej pohled, tohle je zvládnutý dobře, až na ty rádoby chytrý průpovídky. Prostředí tý chaty a lesa taky slušný. Napětí funguje, ale to je všechno. Chybělo mi nějaký hlubší objasnění, ale je mi jasný, že na to moc prostoru nedostali. Jinak vcelku průměrnej thriller. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama