Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (223)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Změť jednoduchých nápadů a "hlubokých" dialogů v remakeu, který chvályhodně střídá asijské reálie za americké, ale klíčové scény kopíruje naprosto chladně a nezanechává žádný osobitý otisk. Jessica Alba se snaží o oduševnělé charakterní herectví a půlka kina padá smíchy pod sedadla (už nikdy, prosím). Průhledné až na půdu už z trailerů a plakátu, bohužel to trvá celých 90 minut. Kandidát na nejzbytečnější film roku. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

J. Alba sa producíruje po ulici s takým sebavedomím akoby vystupovala v súťaži krásy. Nie slepé dievča jej nikto nemôže uveriť ani na sekundu. Ale to nie je hlavný problém filmu. Oko je remake a navyše citeľne slabší. Tým pádom sa film stáva zbytočným. Nechápem prečo sa amíci musia zakaždým opičiť a točiť takéto chabé odvary skvelých originálov. Jedinú vec ktorú oceňujem je veľmi depresívna nervydrásajúca hudba. Škoda že nebola použitá v nejakom atmosferickejšom a hutnejšom horore. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Ďalší veľmi nepodarený americký remake ne-úplne vydareného japonského originálu. Herecky chabé, atmosféra vlažná. Pár trápnych ľakačiek nerobí tento horor hororom. Kratšia stopáž je síce fajn, ale bohužiaľ sa stihla dostaviť ,,pani nuda,, Zopár lepších momentov sa síce vyskytlo, záver tiež nebol zlý, no nestačí to ani na priemer. 38% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

TRAPNÝ KONEC a horror to rozhodně nebyl. Pořád nějaké vidiny, já sám jsem měl psychopatických stavů hlavní postavy už plné zuby a osobně bych ji ty oči vypíchnul!!! Pro mne velké zklamání a tak jsem se na ten film těšil. A už vůbec nechápu, proč byl film nevhodný do 18 let??? V poslední době jsou v kinech : horrory : samé sračky !!!! :-( ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jen velmi, velmi málo chybělo k pěti hvězdičkám. Ta rozhodující věc je konec, který byl převrácen v pravý opak toho, jak končilo původní Oko - nic v zásadě proti tomu, až na to, že tak smysl filmu vyznívá zbytečně prázdně. Jinak nemám moc co kritizovat, krom toho závěru stejně dobré, stejně působivé a zároveň přesto jiné Oko. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama