Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Jak se tak postupně dívám na starší filmy Kevina Bacona, tak ho mám čím dál raději a dnes už ho řadím mezi mé nejoblíbenější herce. On hrát umí a jeho filmy mě baví. Opět jeden ze starších filmů a opět kvalitní podívaná. Velice dobrý, neuspěchaný a nenápadný mystery thriller, který velice dobře buduje atmosféru, napětí roste s každým záběrem a ke konci jsem fakt jenom čučel a čekal co teda. Od prvotního záběru, kdy kluk mluví do kamery, mi bylo jasné, že se na tento háček chytnu. Místy to mohlo být možná jinak, možná o tom mohl víc komunikovat se synem, každopádně je to skvělá duchařina se skvělým Baconem, bez hluchých míst a špatných záběrů. Konec je celkem drsnost, jak všichni všechno ví. Po tomhle filmu bych se velice rychle rozmyslel, jestli se nechat zhypnotizovat a pak mít takovéto točky s mrtvolama. Lehce mi to připomělo i šestý smysl, jakožto krále v duchařských filmech. Jinak když to srovnám s včera viděným Ďáblovým advokát, tak tohle mě bavilo minimálně o hvězdu víc! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ozvěny mrtvých nejsou žádným hororem. Jedná se o takové milé mysteriózní drámko. Od hororu tento film odlišuje především fakt, že zdejší duch je hodný. A komupak by hodný dušík naháněl strach. Že film nemá sebemenší snahu někoho děsit poznáte záhy a pokud se rychle přeorientujete, tak nebudete po skončení usínat úplně nasraní. Rozhodně nehrozí, že byste ze spaní chrochtali blahem. Až tak působivé to není. Závěr jde postupně do stále větších kytek a než se nadějete, tak máte z filmu kriminálku. Lepší 2*. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Možná by to byl jen takový hezký průměr, protože některé věci nejsou příliš promyšlené (třeba chladnutí vody a vypínání světel poblíž ducha mi moc nesedlo) a celkově snímek nenabízí nic moc originálního nebo něco, co by člověka vyloženě dostalo do kolen. Ale...na 4*-ovou úroveň to zvedá na jedné straně opravdu výtečný Bacon a na druhé, a to hlavně, super ATMOSFÉRA. Na těchto atributech je film postavený a díky nim se stojí zato na Ozvěny mrtvých kouknout. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je dost hustej horor. V podstate pribeh nijak originalni - v dome strasi, hlavni hrdina musi neco udelat, aby to prestalo, ale zaujalo me to vic nez jine podobne horory. Vyborna atmosfera a skvely Bacon, ktery je ze zacatku jen obycejnej manzel, ale pomalu se z neho stava "blazen". K tomu dobra kamera, dobra hudba, par lekacich a par krvavejch momentu a zadna hlucha mista. Neco mezi 4 a 5*, ale myslim, ze 5 si to zaslouzi. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Žijete si v klidu svůj život, když se vám najednou švagrová povrtá v mozku a od té chvíle na vás začnou vybafávat různé strašidelné přízraky a duchové. Vidíte je, když je vidět nechcete, a když je vidět chcete, tak se neukážou, ani kdybyste je prosili. Není divu, že to hlavního hrdinu vykolejí a rodinné vztahy tím začínají trpět. Jenomže on se nemůže zbavit přízraku a hlavně posedlého hledání vysvětlení, co po něm chce. Potud slušně rozehrané, se sem tam nějakou lekačkou, napětí by se dalo krájet. Racionální vysvětlení neracionálního jevu taky ujde. Ale ten závěr! Ach, můj bože, to je bída a utrpení. Absolutně se k filmu nehodí a nechtěnou směšností zkazí veškerý předešlý dojem strašidelné historky. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Chůva na gauči čte knihu "The Shrinking Man" od Richarda Madisona, který napsal i knihu "A Stir of Echoes", která je předlohou pro tento film. (Chatterer)

Reklama

Reklama