Reklama

Reklama

Oko 3

  • Hongkong Jian gui 10 (více)

Obsahy(1)

O našom svete existuje mnoho teórií. Napríklad, že rozhodne nie je jediný. Že naše existencia je iba križovatka pre množstvo ďalších dimenzií známych i neznámych. Pospevujeme si melódie, ktoré sme nikdy nepočuli. Vidíme veci, ktoré nie sú ostatným viditeľné. Väčšina z nás to ignoruje. Ale stále sú medzi nami tí, ktorí sú trochu rozdielni reagujú na tieto podnety riskujú všetko, i svoj život, aby našli pravdu. Zažívajú to mohutné vzrušenie v možnosti nahliadnuť na druhú stranu. Aspoň raz (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku dobrá duchařina s výraznými komediálními prvky (močení na ducha, souboj v breakdance, zahánění duchů vlastním dechem nebo sejmutí ducha prdem), která však s původním Okem nemá vůbec nic společného. Kdybych se na to díval přes den, i bych se zasmál, já si to však pouštěl pozdě v noci a tak jsem obzvláště v první půlhodině z toho měl místy i dost stísněné pocity. Po půlce filmu se však film zvrhne v cosi divného, těch pár strašidelných sekvencí z první půlky se zcela vytratí a kvalitativně to dost upadne. Má to ale docela dobrou hudbu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle dalším pokračování už mleli Pangové vážně z posledního. Po dějové stránce se to nemůže ničím rovnat oběma předešlým dílům, protože tenhle díl s nimi kromě krátkých šotů nemá vůbec nic společného. Těch deset možností jak vidět duchy se však podařilo tvůrcům natočit alespoň z části dobře a některé vypadají solidně. Taneční souboj patří k tomu nejlepšímu. Jinak mě však herecké výkony moc nepřesvědčili. Jde o hodně průměrnou hororovou komedii, kterou od špatného hodnocení zachránilo jen několik světlejších (humorných) chvilek, jinak by se plácala v odpadních vodách. 5/10 ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Toto bolo všetko len nie horor, Oko 3 neuspeje ani ako hororová komédia a na komédiu je zas málo vtipná. Takže o čom je vlastne Oko 3? O ničom. Nejaký dej tu síce je, ale to nestojí za reč, vlastne sa mi na tom nepáčilo nič, ale stále mi niečo hovorí, že musím dať **. Musím sa na to pozrieť druhýkrát, bo to bolo fakt divné. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut to byl celkem slušný joke, něco bylo i vtipné a taky mě to celkem bavilo. Ani ta banda mladíku mi nelezla na nervy. Jenže pak humoru ubylo a když se někde nějaký objevil, většinou byl dost trapný (kromě tanečního souboje) a hlavně se tam nic pořádně nedělo, tak mě to přestalo bavit. Zase na druhou stranu, asi dvakrát jsem se lekl, to tomuhle filmu musím nechat. Navíc s celou touhle strašně divnou sérií to nesouvisí ničím, ale to ani druhý díl nesouvisel s prvním. Tenhle díl nijak nesouvisí s žádným, sice se tu objeví jeden záběr z Oka 1 a 2, ale tím to tak končí. Snaží se to o crazy komedii, ale bůhvíjak se to tomu nedaří. 2* ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ujetý horor (?), oscilující mezi zhulenou verzí Alenky v říši divů, původním Okem a Japonskou taneční videohrou. U míče jsem netušil, jestli se mám smát, nebo si zoufat a podobně na rozpacích jsem byl po většinu filmu. Pokud bylo prvotním cílem Pangů bavit, pak měli být ve svém směru rozhodnější, pokud má jít o nějaký nový přístup k hororovému žánru, tak doufám, že bude mít jepičí život… ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Thajsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama