Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (223)

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Danny Pang, Oxide Pang Chun, Jo Jo Yuet-chun Hui, Hillary Seitz a Ryne Douglas Pearson. Po druhém OKOuknutí jsem přehodnotil na 79,5 % a hodně tomu dala Jessica Alba ikdyž si za to málem odnesla Malinu. Jessica Alba se kvůli filmu naučila základy braillova písma. CITÁT - .........svět je opravdu nádherný......... ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

1x Jessica Alba, 2 oči a 3 režiséři dali vzniknout jednomu filmu jménem Oko. A ta ženská prostě hrát neumí! Na plakátech časopisů se na ní kouká líp jak na plátně. Laciný horror těžící z trikových duchů, střihu a do uší bodajícího zvuku, který jako jediný ve vás vyvolá místy mrazení v zádech, ale strachem to není. Jinak předvídatelná pomalu utíkající podívaná bez nápadů, spádu a vůbec nějaké gradace. Ztráta času. Dávám 10% ()

Reklama

Maty85 

všechny recenze uživatele

Nejhorší to sice nebylo, ale je pravda že tomudle filmu chybí jinak spousty věcí a za horor bych todle dílo rozhodně nepovažoval. Jde vidět, že J. Alba se hodně snažila, ale málo akce, málo temných míst, málo krve, málo lekání a překvapivých okamžiků atd atd uvrhnou todle "Oko" definitivně mezi filmy zapomění... slabší 2 hvězdy ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Typický horor pre tupú americkú mládež. Remakovat Oko bol strašný krok pre doteraz skvelých režisérov(ich Ils je 100%-tná záležitost). Film len každou scénou kopíruje skvelý originál a nemá čo nové ponúknut. Totálne bez atmosféry s pár lakačkami, ktoré sú nehorázne predvídatelné. Jessica Alba je strašná koza a dostal som od nej to čo som čakal, nič. Ako som predvídal, zbytočný film. 30% ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Režisérské duo s talentem od pánaboha vs. podprůměrná asijská duchařina. Výsledek? Pekelná nuda, kterou vytváří hlavně nulová tvůrčí invence, která se důsledně drží stylu tradičních hollywoodských omalovánek, kdy se používají sexy barvy křiklavých odstínů, namísto důsledné práce s detailem a jemného stínování. Definice zbytečnosti. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)
  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)

Reklama

Reklama