Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americké romantické drama vypráví o Natalii, studentce z dobré rodiny, do jejíhož světa vpadne tajemný Keith. Dívka podléhá jeho kouzlu, ale poté, co zmizí, odhalí temné tajemství. Americké romantické drama vypráví milostný příběh Natalie, která má všechno, po čem ostatní dívky touží - je skvělá studentka z dobré rodiny, hvězda atletiky a královna střední školy, do níž chodí. Od dětství každý její krok bedlivě střeží ambiciózní rodiče a zdá se, že do dívčiny budoucnosti nemůže nic zasáhnout. Jenže pak se objeví Keith, svobodomyslný, tajemný a problematický mladík, který nemá co ztratit. A i když Natalie rozumem ví, že by si ho měla držet od těla, srdci poručit nedokáže. Keith ji zatáhne do řady podivných dobrodružství a ona se stále víc snaží zjistit, kdo doopravdy je. Když mladík najednou zmizí, Nataliin svět se rozpadne. A poté, co odhalí jeho temné tajemství, se život dvojice jednou provždy změní. V režii Todda Kesslera hrají Elisabeth Harnoisová a Jesse McCartney. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (230)

pepo 

všechny recenze uživatele

Nenápadná teenagerská pecka. Prvú hodinu som bol nadšený. Celé zbližovanie postáv ma hrozne bavilo. Vynikajúca chémia medzi veľmi dobre napísanými a hlavne zahranými postavami, pekná atmosféra a jedna roztomilá scéna za druhou. Potom však príde scenáristická podpásovka, a z filmu sa stane zbierka klišé, ktorá je síce stále funkčná ale už stratí čaro.No vo svojom žánri, kde na jeden kvalitný film pripadá obrovské množstvo shitov je to stále výborné 8/10 ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je ozajstný klenot medzi filmami. Od úvodných "slabo" prekuknuteľných scén až po bizarný koniec. Možno by autor snímky urobil lepšie, keby námet spracoval v seriálovom formáte v dĺžke trvania max. 20 minút a mne by tým ušetril niečo vyše hodiny. Pretože po prvej časti by som s určitosťou od videoprojekcie ustúpil a oddýchol si. Ale tomu, kto sa odhodlá predsa len siahnúť po tomto skvoste odpurúčam veľa trpezlivosti s hlavnými teda hladnými hrdinami. Keby to bolo kreslené dal by som jednu hviezdu, ale nebolo. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se hodně těšil. Romantické drama odehrávající se na střední škole, to je jedna z mých vůbec nejoblíbenějších filmových kombinací, a tak jsem při první příležitosti toto drama s nádechem romantiky s velkými očekáváními zhlédl. A k mému ohromnému překvapení film dokázal má očekávání do posledního puntíku splnit. Velký sympaťák, ale zároveň tak trochu flákač jménem Keith se rozhodne svést jednu z nejoblíbenějších holek na škole a zároveň premiantku Natalii. Ovšem Keith je tajemný a Natalii o sobě neřekne všechno. To je úžasný námět, který zde dokonale fungoval a který snad ani nikterak lépe natočit nešlo. Já jsem celý film sledoval s velkou zvědavostí a konec jsem raději ani nepředvídal, protože to prostě předvídat nešlo. Možná někdo bystřejší odhlail konec se značným předstihem, já však tedy rozhodně ne. Filmu také pomáhají k dokonalosti vynikající herecké výkony, především tedy Jesseho McCartneyho, který dokázal, že umí velmi dobře zahrát vážnou úlohu, ale také Elizabeth Harnois zahrála svou roli naprosto dokonale a celkově se tedy jedná o jedno z těch nejvydařenějších romantických dramat ze školního prostředí (které se však většinu času ve škole neodehrává) a zároveň o jeden z těch nezapomenutelných filmů. Proto mi nedělá problém s čistým svědomím a bez zaváhání udělit maximální hodnocení v podobě pěti hvězdiček. A uděluji je opravdu velice rád, protože nic nepotěší více nežli splněná očekávání. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Můžete chtít někomu zničit život. Můžete to udělat, ale přesto to zákonitě nemusí být zle. Změněný život bude možná pravdivější. V tuto chvíli říkám: "kvalitní film, vynikající soundtrack, výborná atmosféra, uvěřitelné emoce a chemie mezi oběma postavami, kvalitní herecké výkony" a vzhledem k faktu, že jsem to viděl na internetu, pouze v angličtině a bez titulků, chci koupit DVD, až bude. Souhlasím s názorem (uvedeným v této diskusi), že je zajímavé jako divák filmu sledovat děj z pohledu Natálie a vědět pouze to, co ví ona. Na rozdíl od některých lidí v této diskusi si nemyslím, že by první nebo druhá polovina filmu byla lepší nebo horší - hodnotím je obě stejně. Také nemám názor, že by jedna nebo druhá postava měla být ta zlá nebo ta dobrá - jsou lidské a chovají se obě stejně uvěřitelně. ■ P.S. Pokud mě film nezaujal natolik, aby byl za plný počet (nebo abych nad ním vyloženě jásal), tak proto, že jsem zvyklý na jihokorejskou a japonskou produkci, která dokáže být ještě silnější. ■ P.P.S. Pokud vám hlavní hrdinové nejsou sympatičtí, odečtěte hvězdičku nebo dvě. A úplně nejlepší u tohoto filmu je, dopředu nevědět nic o ději. ■ S odstupem dvou měsíců (a dalším shlédnutí) přidávám pátou hvězdičku. Hlavně proto, že tento film "nechce z hlavy". ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typ filmu, ktorý celkom môžem, tie študentské kvázi romantické filmy majú niekedy svoje čaro. Tu to celkom nezafungovalo. Hlavný hrdina je veľmi nesympatický. Správaním výzorom i prejavom. Ono nejaký Jesse McCartney nie je žiaden herec, jeho úspech mi je záhadou, nemá charizmu. Scenár je tiež málo nápaditý. To veľké prekvapenie, na ktoré každý túžobne čaká, sa tu nestane. Opäť príde len tá istá pesnička, ten istý vývoj a pointa, to sme tu za posledné roky už mali veľmi často. Najväčším plusom je snáď len Elisabeth Harnois, ale ani nie tak hereckým výkonom, ako svojim vekom. Kto z vás uverí, že v dobe natáčania mala už pred tridsiatkou?! Neuveriteľné... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film je inspirován krátkým příběhem "Keith" z knihy "The Hotel Eden", kterou napsal Ron Carlson. (Pumiiix)
  • V sedmé minutě radí otec Natálii (Elisabeth Harnois) že její soupeřka v nadcházejícím zápase je levačka, ale ve filmu je pak vidět, že podává pravou rukou. (Gyl)
  • Hoci sú hlavné postavy maturanti, v čase natáčania mal Jesse McCartney (Keith) 20 a Elisabeth Harnois (Natalie) dokonca 28 rokov. (drtickaa)

Reklama

Reklama