Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

ehm...no... pochopil nekdo, jaky smysl v tom filmu hrali ty upirky? Nebo vlkodlaci nebo co to bylo. A co to bylo to maly s velkou kulatou hlavou??? Porozumel tomu nekdo?

liuk

liuk (hodnocení, recenze)

Na Facebooku se prý u filmu objevila zpráva "Sam will return...". Je to velké přání otcem myšlenky, ale kéž by byla dvojka v přípravě. Snad to není apríl, to by bylo velmi podlé. ;)

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

DJObeliX:Hej ten kraťas som videl, je to ako bonus na DVD, a včera som si to musel pustiť znova, keď je ten Halloween:)

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

DaliX: Postavu koledníka Sama vymyslel režisér (nebo ji alespoň použil) už ve svém prvním kraťasu dávno před Trick 'r Treat. Takže berme to tak, že je to pouze fiktivní postavička...

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

ono ani nák nejde o to kdo to byl to pointa nebyla.. ale prostě asi duch Halloweenu, malý koledník co dohlíží na zvyky a chování lidí..

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

Celkom dobrý film. Kamera a strih skvelý, atmosféra dokonalá, príbehy celkom slušné. Len tá pointa. Ani ja som nepochopil kto bola tá postava s hlavou ako tekvica. Pochopili ste niekto o koho islo?

Kewlang

Kewlang (hodnocení, recenze)

tenhle film me celkem zklamal.. cekal sme vic....ty kratke pribehy nedavali chvilemi smysl a jejich propojeni taky moc ne..vecinou... ale za zhlednuti stoji.. jen tak na vecer... pochopil nekdo kdo byla ta postava kterou zorstrileli a ona se zvedla a zase poslkladala?!?!? sme vazne nechapal...

werewr

werewr (hodnocení, recenze)

no teda nato že to dostalo také hodnocení tak je to pěkná kravina asi se tu všichni zbláznily

konray

konray (hodnocení, recenze)

Sluti: tak teda prepac, ja som mal zase par lahviciek Algifenu:D myslel som to tak ze pravy znalec dokaze objektivne posudit film bez toho ci je to jeho tip filmu alebo nie. Ale samozrejme ma kazdy pravo na nazor.

Sluti

Sluti (hodnocení, recenze)

Reakce mohly znít lehce agresivně, protože jsem je psal už ve značně podroušeném stavu po x pivech, za což se teda omlouvám :-) Nevim, nic mě v tom filmu prostě nezaujalo, všechno co tady lidé v komentářích opěvují jsem neviděl. Přišlo mi, jak kdybych koukal na úplně jiný film. Konray: takže kdokoliv kdo kritizuje film, který se mu nelíbí je ve vašich očích neznalec? To je snad ještě nabubřelejší přístup, než jsem zvolil já v opilém stavu :-) Btw. critters jsou super ;-)

konray

konray (hodnocení, recenze)

toto patri Slutovi: Takto to vyzera ked ma clovek urceny svoj vlasny zaner a ostatne filmy povazuje za nezaujimave, nedokaze objektivne posudit film. Ziadna prehnana kritika z vas znalca neroby!

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

V pohodě. Nepřišlo mi to kdovíjak vtipný ani strašidelný, zato mě chytlo to něčím jiným. Od začátku do konce jsem se ani chvilku nenudil a doslova hltal ten všudypřítomný Halloween. Děj byl nestandardní, asi hlavně tím jak se tam odehrávalo víc dějů relativně nezávisle na sobě. Nestalo se mi ale třeba, že bych něco předvídal dopředu, snad krom toho, že mě v 50. minutě trklo, kdo že je dnes tím řidičem autobusu. Bylo to takový nevyzpytatelný. No, nepřítomnost atmosféry teda vidíme každý jinak, o tom asi nemá smysl se přít. S nudou to samý koukám:) Ale vážně ti to nepřišlo ničím zajímavý? Ani čistě z vizuálního hlediska?

Sluti

Sluti (hodnocení, recenze)

Nebylo to an vytipný ani strašidelný... vlastně se tam vůbec ale vůbec nic nedělo. V celym filmu byly tak 3 vtípky, který člověka donutily se probudit s poklidného dřímání a trochu zareagovat na děj, který se před ním snažil odehrávat. Potuď kritika "komediální" stránky. Co se týče hororové části filmu, tak tý jsem se teda nevšimnul ani v jedné minutě snímku. Pominu-li absenci jakéhokoliv alespoň lehce děsivého fragmentu, tak nepřítomnost jakékoliv atmosfěry vzbuzovala ještě větší pocit útoku unuďujícího martyria. Pardon, že se do toho tak pouštim, ale koukal jsem se na to ve stavu, kdy mě to opravdu skoro až urazilo :-)

Sluti

Sluti (hodnocení, recenze)

tak šup, rozjeďme diskuzi, jsem schopen se s kýmkoliv hádat do krve o tom, že tento film byl taková blbost, co jsem od hostelu neviděl.... alespoň u toho hostelu jsem se tak strašně nenudil...

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Nieje horor? S tím bych nesouhlasil, ale tak jasně, záleží čím si kdo definuje horor.

konray

konray (hodnocení, recenze)

to hej:) len ma to sklamalo ze to nieje horor ale aj tak je to super. Aspon sa dnes nebudem bat ked budem zaspavat:D

petero

petero (hodnocení, recenze)

Konečne je to tu! "Skvelý kostým múmie." =D skvelá hláška na koniec. So strachom je to trošku slabšie ale tá atmosféra, herci a scenár to stojí za to.

konray

konray (hodnocení, recenze)

jaaaj tak predpokladam ze to bude ocosi skor, teda dufam. CSFD dava niekedy dost nepresne datumi vydania

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

Matros20: čo je na tom zlé? Skús ty preložiť "Trick 'r Treat", Halloweenský noc je vždy lepšie ako nejaký krkolomný doslovný preklad.

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Jo, je to teda trochu vedle originálu, ale název to není špatný.

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

Máme tu ,,překvapivě" další ,,nádherný" český název....

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Škoda no, na to jak je to předem vychvalovaný horor.. co víc by chtěli...

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

A když si lidi představíte jaké kraviny se do kin dostanou... je to k pláči....

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Do kin určitě ne, nejde to ani v USA. 6. října vychází ve Státech na DVD

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama