Reklama

Reklama

Surfaři

  • USA Shelter
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Romance o dospívání a hledání vlastního místa.
Zach je mladý a pohledný umělec. Musí ale zanechat školy, aby pomohl sestře s výchovou nemanželského dítěte. Volný čas pak tráví s přítelem Gabem malováním nebo na surfu. Přijíždí Gabův bratr Shaun, který Zacha velmi zaujme. Zach se musí vyrovnávat nejen se svými životními prioritami, ale také se svou sexuální orientací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

snoopik 

všechny recenze uživatele

jsem gay... nečekejte ode mě nezaujatý komentář. Mám romatickou povahu ještě k tomu a nesnim o ničem jiném než že budu mít pro koho žít. Film se mi líbil velmi ... já jsem v dětství problém s poznáním neměl ... a nevím zda to bylo dobře nebo ne ... proces poznávání a zařazení sebe sama.... má své kouzlo ... vše má své kouzlo ... dokud nenarazíš na netolerantního č****a. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se. Opravdu jsem se snažil napsat konečně nějaký smysluplný komentář k tomuto nádhernému filmu. Shelter mě ale natolik zasáhl svým citlivým, kalifornským sluncem prostoupeným kouzlem, že ani po dvou měsících od jeho prvního zhlédnutí nenacházím slov. Naštěstí to za mě zformulovali uživatelé zona (stručně) a freddy (obsáhle); s jejich komentáři se maximálně ztotožňuju a netřeba k nim asi cokoliv dodávat. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal něco víc, protože tento počin ve mě moc nezanechal. Hold další Zkrocená hora či Modlitby za Bobbyho už nejsou na jídelním lístku :-) ... Vesměs je to kvalitně natočený film. Skvělá kamera. Skvělá hudba. Ale samotný příběh mohl být údernější. Prostě pro mě průměrný snímek, kvalitově vystačující, ale obsahově postrádající. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

tak tne to film mě opravdu dostal, jsem sice holka, ale miluji gay filmy, a tento byl opravdu povedený, ukázaná láska mezi dvěma muži, ve všech detailech, a bylo jasné, že vždy budou mít hezčí vztahy takto orientovaní lidé, než heterosexuál, tento film mě byl hodně blízký ve všech směrech, jen škoda, že tyhle filmy nejsou tak často točeny a nejsou v kinech, super děj, prostě to němělo chybu za žádných okolností. ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Nádherný film o lásce dvou mužů. Nebyl ani nudný ani vulgární. Jemné, přijemné, a chvilkami vážně roztomilé. Pro mě příjemné překvapení. Herci byli hezcí a příjemní. A celková atmosféra byla okouzlující.Možná jsem divná a ujetá, ale filmy s homosexuály patří mezi mé oblíbené. A tento je jeden z nejlepších. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama