Reklama

Reklama

Krvavá laguna

  • Austrálie Black Water (více)
Trailer

Grace, Adam a Lee se po vánočních svátcích strávených u matky v severní Austrálii rozhodnou užít si dva týdny volna a navštíví Krokodýlí zábavní park v Ainsley. Na další den si vyberou plavbu po řece s heslem: “Poznejte divočinu, ulovte rybu.“ Lov ryb si moc neužijí, neboť se z lovců stane kořist jednoho krokodýla. Musí se dostat ze složité situace a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

dawe04 

všechny recenze uživatele

Třetí jízda s nenažraným plazem z trojice krokodýlích filmů z roku ´07. A také ta nejlepší. Krvavá Laguna je rozhodně nejpomalejší, akce je umírněna na minimum. Což ale vůbec nevadí, film tak dostává rozměr hororvého dramatu. A to kvůli výborným hercům, temné atmosféry a slušného scénáře. Minimáně dvě scény, při kterých jsem měl žaludek až v krku, nejrealističtější krokodýl, co jsem zatím viděl (mimo dokumenty National Geographic a zoo), ale chápu, že to pomalé plynutí snímku může odradit. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Slušný nízkorozpočtový hororík, ktorý vsadil na atmosféru a strach číhajúci pod vodou. To, že krokodíla uvidíme len občas, je len plus. Herci odviedli to čo mali a film vám určite pripomenie, že výlet loďkou v takýchto miestach určite nie je najlepší nápad. Film za slušné 3 disky a niečo naviac za nevtieravosť a snahu ukázať veci tak ako sa dejú, vierohodné dialógy a reakcie. Stupídne, často až nereálne jednanie postáv, to je jedna z veci, ktoré ma dokážu pri takýchto typoch filmov najviac vytočiť. Toto je ukážka slušne odvedenej práce. Za málo peňazí veľa muziky. Film 7/10. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Krokodýlích filmů není moc a není jich moc dobrých, Black Water je aspoň průměrný levný snímek, sází hodně na stísněnou atmosféru, kterou ještě více umocňuje pocit bezmocnosti. Místy sem se trochu nudil, jde poznat, že se jedná o béčko se vším všudy, konec (posledních cca 15-20min) se docela povedl a byl aspoň trochu akčnější než zbytek filmu. 5/10* ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie tohto filmu mi sadlo o niečo viac, ale ani tento nie je rozhodne strata času. Je tu rafinovaný krokodíl, osadenstvo ktoré je sympatické a hlavne sa nechce zmieriť zo svojim osudom a tak troška vymýšľajú. Je tu malo postav a tak i chrúmania nebude veľa, ale zato atmosféra a pocit, keď sa pred postavou zjaví krokodíl sú na nezaplatenie. Pri boji o život sa moc na inteligenciu nehrá a i keď postavy sa chovali hlúpo, pri tej situácii v ktorej sa ocitli sa to dá aj chápať. Príbeh dvoch sestier bol smutný, ale prežije silnejší a blondínka asi tej sily mala veľa, keď dvakrát robila premety s krokodílom a aj tak vyviazla skoro bez zranení, divné, ale pri takýchto filmoch nič neobvyklé. Silne 3*. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Co to jako mělo být? Krokodýl s GPS navigací? ... (pozor obsahuje spoilery) ... Myšlenkové pochody zúčastněných fakt nechápu. Hodiny stráví na stromě, kde sezení rozhodně není jak v multikině a potom z nich vypadne, že se asi jako rozhodnou dojít pro člun, který mají 4 metry od stromu. Jenže borec to jaksi nezvládne, tak proč si neudělat výlet delší o celou noc, že??? Dokážete si představit sezení na úzkém stromě přes celou noc? Já tedy nikoli. Po brzkém probuzení však osvítí zúčastněné asi Bůh hlouposti a pro člun, který mají maximálně 10 metrů od sebe se rozhodnou jít okolo po stromech, takže zachůzka asi 500 metrů. Nakonec se do člunu někdo i dostane, ale máme tu superkrokodýla, takže ani ve člunu nebude bezpečno. Ale nebojte, možná nakonec někdo i přežije...:-)) Teď se mi zrovna vybavuje jeden díl reprodukcí BBC dle skutečné události - I shouldn´t be alive - kde je taky partička uvězněných lidí uprostřed řeky mezi krokodýly a to je teprve pětihvězdičkový nářez, né jak tohle!!! Tak tedy závěrem přemýšlím, jestli by se dal vypíchnout nějaký klad filmu a napadá mě jedině prostředí řeky prorostlé mangrovy a docela slušná kamera. Nuže tomuhle horůrku vám doporučuji se raději vyhnout, jako tomu krokodýlu! 3/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirovaný skutečnými událostmi útoků krokodýlů v Severní Austrálii z roku 2003. (Terva)
  • Na festivalu Undergroundového filmu v Melbourne byly snímku uděleny dvě ceny, které si odnesli John Biggins za nejlepší kameru a David Nerlich a Andrew Traucki za nejlepší režii. (Terva)

Reklama

Reklama