Reklama

Reklama

Projekt LAZAR

  • Česko Projekt Vzkříšení (více)
Trailer

Muž, kterého čeká rozsudek smrti se náhle probudí s druhou šancí na život. Netrvá dlouho a ukáže se, že jeho nový život je možná děsivější, než ten předchozí.  Ben má podmínku téměř za sebou, a je nesmírně vděčný za vše, co mu život dal: krásnou ženu, roztomilou dcerku a stabilní plat. Jeho život vypadá idylicky ... Jenže pak Ben nečekaně přijde o práci a bláhově se vrátí zpět ke zločinu. Společně se svým bratrem se pustí do krádeže, která bude mít fatální následky. Ben najednou stojí před smrtící injekcí, musí se rozloučit se svou rodinou a připravit se na nejhorší. Nakonec je vše ještě trochu jinak. Ben se probere k vědomí na děsivém psychiatrickém oddělení, kde mu sdělí, že byl najat jako čistič podlahy. Ben nic nechápe a jediné čím si je jistý je jeho láska k manželce a dceři. Musí však přijít na kloub tomu, jestli skutečně unikl smrti z lopaty anebo se stal součástí něčeho mnohem hrozivějšího. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

The project Lazarus mel solidne naslapnuto. Totalne ho zazdila posledni dvacetiminutovka, kdy jako by bylo treba cely film najednou ukoncit. Takze postradam nejaky hlubsi vyznam a vysvetleni. To, co reziser divakovi nabizi, mi nestaci. V kazdem pripade postava (a jeji vyvoj) Lamberta Wilsona je super. Dokaze hrat lotry i fajn typky. Vic takovych hercu mnoha tvari. Unyla Piper Perabo je ale v kazdym filmu stejna. Hlavni hrdina byl sympatak a ten jeho sikovnej pes byl urcite psan na motivy nejakyho silene inteligentniho psa. Jak rikam - potencial byl vyssi, ale slusne tri hvezdicky dat musim. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ben (Paul Walker) kdysi udělal chybu, ale v podmínce se chová vzorně, a již má trest téměř za sebou - a těší se na zbytek života se svojí ženou a dcerou. Jenže ztratí práci,a navíc se nechá svým bratrem přemluvit k jedné prácičce, která může vypadlý příjem nahradit. Ale všechno se zvrtne, a Ben je záhy odsouzen k trestu smrti za vraždu. O pár týdnů později se Ben probere v malém městečku, a dostává šanci na nový život - pod podmínkou, že na vše z původního zapomene. A sám si není jistý, jestli ten předchozí život nebyl jen sen... Tento film by mne úplně minul, nebýt toho, že jsem si nedávno řekl, že k poctě Paula Walkera se postupně podívám na všechny jeho filmy - protože jsem si jej jako herce velmi oblíbil. A nutno říct, že kdyby mne tento film minul, tak bych asi vcelku ani o nic nepřišel - i po závěrečných titulcích jsem z toho voĺaký zmätený, a nebýt právě Paula Walkera, přemýšlel bych o řádově nižším hodnocení. Právě on tento film tahá z béčkového bahna, a dělá film alespoň trochu koukatelným. Díky Paule. ()

Reklama

joelly01 

všechny recenze uživatele

Vcera jsem hanebne prohrala bitvu o televizi, procez vitez (Klenot) zvolil. Totok. Takze: jedna se o uspavani hada prevelike. Napred se nic nedeje, pak se neco stane a pak se zase dlouho nic nedeje, pak se neco stane a pak je konec. A cele je to takove "uot d fak". Uplny odpad to neni, a protoze se tam obcas neco stane a na Paul Walker me oko spocine se zalibenim, vytahnu to tedy na dve. Ale o prfffa. A dnes vybiram film ja, tot vec je jista! ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Prekombinovaný, chaotický thriler(???) bez väčšej logiky či posolstva. Piper Perabo len do počtu a Paula Walkera si rozhodne pozriem radšej v nejakom rýchlom,akčnom dobrodružstve ako v podobných komédiach. Možno ak by nebola väčšina filmu tak nezáživná a obkecávaná hodnotenie by som zvýšil, no tých omáčok tam bolo až príliš. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Paul Walker pro mě dosud byl jen ten hezounek z Rychle a zběsile, po tomhle filmu jsem si na něj a jeho herecké schpnosti názor ale poupravila. Z filmu mě příjemně mrazilo, do konce jsem netušila, jak to dopadne. Líbilo se mi, že tvůrci neměli potřebu nijak přehnaně rozpitvávat rodinné drama a přesto byl vztah Bena (Walker) a Lisy (Peparo) uvěřitelný. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Heaven Project. (R´Hell)

Reklama

Reklama