Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Proboha, to bylo chvilkami tak moc nelogické a stupidní. Vcelku neoriginální příběh, který má ovšem slabější rozplétání než jemu podobné. Herecky je to slabé, a i když jsem celkem fanoušek Amandy, tak tahle role nebyla pro ní. Ostatní herci nestojí ani za zmínku. Nepovedený thriller, který potěší jen vcelku nečekaným a povedeným koncem. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller, který měl od začátku slušný náboj. Tempo měl stejné a vyšší hodnocení by bylo na místě. Tady je vidět, že vše není tak snadné, jak se zdá. Chyba nastala až v samém závěru. Hrozně rychlý převrat a žádné napětí, které bylo potřeba nebylo. Jill přijela, vyřešila a zase odjela, jenže nic zásadního se nekonalo. Podle mého šlo a největší úraz filmu, mohlo se vše rozvinout a ukončit o něco lépe, ale to se bohužel nestalo. Závěr byl tedy dosti odfláknutý. I přesto se jedná o průměrný thriller, který má od začátku slušné tempo a divák musí přemýšlet.. 5/10 = 55% ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Že by konečně nějaký film, který na ty 3* přesně sedí? Nadprůměr je to na první pohled, ale na víc než jedno zkouknutí to rozhodně není. Film se celkem pěkně táhne, napětí se stupňuje každou chvílí, pokud jste seriálový fanoušek, tak dokonce narazíte i na pár známých ze seriálů, které zanedlouho zase začínají a které není možné nemít rád. Co ale je největší slabinou filmu, tak je zároveň jeho hlavní pointa. Sériový vrah, o kterém se po celou dobu nic neví, dokonce ani to, zda-li vůbec existuje. V některých chvílích jsem dokonce i přemýšlel o tom, jak tomu hned dám odpad, protože se všechno určitě odehrává pouze v hlavě hlavní hrdinky. Když ale konečně přišlo závěrečné rozuzlení, na jednu stranu jsem byl spokojený, protože se to v její hlavě opravdu neodehrávalo (spoiler, za který musí být snad každý rád), ale na stranu druhou to bylo něco tak jednoduchého a trapného, že to většině lidí nejspíš zkazí zážitek z celého filmu. Jen škoda, že z hlavního záporáka udělali největšího retarda, kterému se každý nejspíš vysměje, jinak bych se ani nebál hodnocení zvýšit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak Amanda zoberie čokoľvek, predsa len ona predstavuje viac len hereckú tvár než hereckú multifunkčnosť, avšak tie romantické záležitosti a spevy celého repertoáru ABBA jej pasuje oveľa viac, než husté vyhrážanie sa hnusným chlapom alebo šermovanie so zbraňou po ulici ako Billy Kid. Zároveň však Amanda vyzerá ako minimálne desaťnásobná majsterka sveta v šachu, pretože pozná niekoľko ťahov vopred a sála z nej IQ180, avšak to je len iluzórny obraz vytvorený políciou, ktorej 10 členov tých 180 bodov v IQ teste nedosiahla ani dokopy. Pretože keď prídete na políciu a nahlásite únos sestry, povedia vám, že určite nezmizla, ani ju nikto neuniesol. Následne sa zistí, že naozaj zmizla a polícia: no tak zmizla a čo, aj tak ju určite nikto neuniesol. Skutok sa nestal a nechajte nás sakra už dopiť tú kávu! Tieto komediálne prvky určite pobavili, žiaľ, asi to tak zrejme funguje aj v realite, keď nie je čo vyšetrovať, nie je čo dogabať, ale hlavne: vinná je väčšinou obeť, nie páchateľ! Filmu chýba atmosféra, chýba tu napätie, flashbacky úplne zbytočné, no a vysvetlenie na konci ani neprišlo: prečo ten chlap šiel po ženách, nič hlbšie, len proste zlý človek, čiže motív ako z nedokončenej kriminálky. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený thriller. Čekal jsem rozhodně horší, protože film má na kontě 55% a komentáře jsou ve směs záporné. Mělo to dobré prvky thrilleru, stopáž přiměřená, jenom tomu samozř. chyběla větší propracovanost a lepší scénář. Ale i tak si myslím, že se to dalo bez újmy na zdraví dokoukat. Navíc jsem film viděl ve FULL HD rozlišení s dobrým zvukem, takže některé záběry pěkně vynikly. 66% ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)

Reklama

Reklama