Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který se moc moc snaží být originální a progresivní ale ve finále film působí nudně, táhle a nesmírně utahaně. Kamera byla strašná, střihač byl na chemii a herci zcela propadli. Kingsleyho ač ho mám moc rád a myslím si že je jeden z nejcharizmatičtějších herců co znám, zde působil trapně (hlavně ten zábět v kostele), Moss byla "navíc" a Eckhart není herec. Závěrem bych pochválil snad jen tu snahu protože jako celek tohle nemůže obstát. ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** hvězdičky Je to "podezření nula" nebo "podezřelý nula"? Ponuré melodie, hra s barvou snímku, neuvěřitelné záběry kamery a rychlé střihy. Hondě fajn byla stopáž, nenutilli nás sedět u telky moc dlouho. Ale abysme vážně nekřivdili, je to podle nás film v lepším průměru než většina z toho co vidíme. [X] Minus 1* hvězdička Nevyvážené tempo filmu. Ani ten děj nebyl uchvacující, ale co vymyslet na toto téma? Šokovat množstvím mrtvých snad hypoteticky největšího masového vraha? Tajným projektem "IKARUS", který využívá něco pro nás nepřirozeného? [X] Minus 1* hvězdička Ha, napsal jsem všechno v minulé hvězdičce. Tak třeba za to, že si ten film nebudu pamatovat a pravděpoodbně ho už neuvidím :-) [X] Neřekli nám jak to vypnout!!! ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní thriller, který bohužel nedokázal zajímavé téma dotáhnou do uspokojivého konce. Chyběla mi pořádná atmosféra, chyběla mi účast s hlavními hrdiny, veškeré vraždy a oběti mi byly putna. Zkrátka mě to nevtáhlo. Možná byla na vině pozdní hodina a přílišné usilí udržet se při vědomí, nemůžu se však zbavit pocitu, že tenhle film se mohl klidně zařadit po bok takového kultu jako "Se7en", kdyby si námět vzali do práce kvalitnější scénárista i režisér. Aaron Eckhart se snažil, ovšem více mi sedí v rodinných komediích, nemá správný vzhled utahaného detektiva. Ben Kingsley má charisma a snažit se ani nemusel, role mu sedla, ikdyž chvílemi přehrával. Carrie-Anne "Trinity" Moss je sice zajímavě pohledná, nicméně přišla mi v tomto snímku absolutně zbytečná. Někdy se na film zkusím podívat méně ospalá, zatím dávám mírně zklamaných 58%. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Thriller, pri ktorom musia pracovať mozgové závity. Funguje ako dobrá skladačka, nie síce tak ako Memento, no divákovi sa aj tak odvďačí. Nemyslím, že by to bolo pre absolútne nenáročných konzumentov, skôr si to vychutnajú milovníci inteligentných thrillerov. A určite by som to neprirovnával k Sedem, tento film sa ho nesnaží kopírovať. Má inú atmosféru, odlišnú formu a aj postavy sú z "iného cesta". A Ben Kingsley je opäť brilantný. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, musím říci, že jsem čekal trošku více. Ale zápletka filmu byla docela zajimavá, první polovinu jsem čekal celkem klasický scénář, ale zhruba v polovině mi došlo, o čem to je a kdo je kdo... A druhá půlka už pro mě nebyla tak poutavá a chvílemi jsem se i nudil, což trošku kazí pocit z filmu. Nicméně, celkem se mi to líbilo a napnutý jsem byl... Howgh! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)
  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama