Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Jako obvykle, Asylum generuje vlastní fyzikální zákony i logiku (:-)))))))))))))))))))))))

Mně to bere jen jako komedie = za bránici (.-))

Hned zkraje - nápis na skále napsaný křídou vydrží nesmazaný 70 mil let ..., skok torpédoborce v čase o 8 hodin posune loď o 8 časových pásem, ale stále na Zemi, která ale za těch 8 hodin měla ve vesmíru urazit ne 8 časových pásem dokolečka na místě, ale pěkných pár desítek tisíc kilometrů. Jestli ne víc, nepamatuji se, jak si to sviští galaxie, ono také jde o vztažnou soustavu ... Rozhodně ale není Země středem vesmíru, to už, tuším, někdo tuhle vyvrátil (:-)))))))))))))))))))) A v tomto kontextu se "strefit" hentou přicmrndlou červí LED-dírkou zase na Zemi před 70 mil. let a ještě do místa, kde v tu dobu byla ta jeskyně v budoucí Argentině, takový superpočítač, co by to tak trefil, bych chtěl taky. To neumí ani Cimrman, i ten stanovuje podle bláta na botě přesné datum šlápoty s přesností na 200 let (.-))

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Tak po shlédnutí nejsem zklamanej, páč je to větší hovadina než raptor island a to jsem chtěl. Začátek v pravěku ještě ujde, furt se něco děje, na dinosaury není skoro vidět a vojáci chcípaj, jako nic. Pak se to přesune do současnosti a to je už horší, ještěrka je rozpohybovaná snad jen 10 stejnými záběry, které se opakují a město v chaosu má krásně fungující dopravu a lidi, co se v klidu procházejí venku a na ještěrku někdy nereagují a to samé platí o ještěrce. Dávám 2* za zábavnou krávovinu od asylum, ale kdo dá odpad!, ten taky nehodnotí špatně, páč takovou volovinu, aby člověk pohledal.

Uživatel JackBurda smazal svůj příspěvek.

Zdenek...

Zdenek... (hodnocení, recenze)

Jezis co to bylo.... Takova kravina  se nemela nikdy ani tocit a vynalozeny penize investovat do neceho normalniho..

t.mon

t.mon (hodnocení, recenze)

Pod: Já s tebou souhlasím, ale proč tady všichni píšou, že jsou zhnuseni hned po první minutě? Je to Asylum, tak co by chtěli čekat? Mám v plánu se na to podívat, i když vím, že budu omdlévat blbostí. Ale budu si po shlédnutí jist, že jsem viděl i horší filmy(snad)(Jako třeba H.G. Wells War of the worlds nebo The Dunwich horror).

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Já mám pocit že nikdo nedokáže udělat nějakej mazáckej film s dinosaurama (Kromě některých seriálů.) 2008 a taková hrůza? Asi se spletli 1944!

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Nojono řitka je vskutku skvost sama o sobě. že vůbec tahle firma vznikla :-/

goodnic

goodnic (hodnocení, recenze)

jurské komando?? haha! ihned si dám sledovat všechny asylumácký filmy, už jenom pro ty skvělý český názvy!! xD

TomStrom

TomStrom (hodnocení, recenze)

Nebejt tohodle filmu, tak bych nevěděl, že má US Army v současnosti problémy s financováním, takže musí používat německé pásové vyprošťováky z druhé světové války, které přebarví a opatří je bílou hvězdou a tvrdí, že to jsou tanky a vůbec že celkově uniformy a výzbroj používají ze stejné doby :D

c00ler

c00ler (hodnocení, recenze)

Ze začátku jsem si říkal, že to má docela zajímavý námět. Vrátit se do minulosti kvůli zpackané akci Američanů před několika lety, proč ne. Bohužel při prvním efektu šli moje oči v sloup.. po pár minutách jsem si začal pokládat otázky, Co jsem to pustil? Na co to koukám? To měl být vtip? . Hrůza, děs... Úplně absurdní mě příjde závěr filmu, kdy se Monstrum zvané Big Red octne ve velkoměstě. Pokud si chcete znechutit celý den ba i celý týden tak vám doporučuji tento snímek shlídnout.. Efekty jsou na úrovni Cesty do pravěku... chvilemi opravdu přemýšlim zda tento film se nenatočil v daleké minulosti... S klidem na srdci muzu rict ze tohle je nejhorsi film co jsem kdy videl.

Reklama

Reklama