Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je druh odpadu, který by se měl zakopat sto metrů pod zem! Amatéřina nejhrubšího zrna, film C kvality a naprostá trapárna, jakou jsem snad ještě nikdy neviděl. Film na mě působí dojmem, jako by jej dělal nějaký kutil "na koleni". Budu tvrdý - scénárista, režisér, herci i tvůrci "triků" by raději měli jít k lopatám, smetákům, kýblům a hadrům - to jim snad půjde lépe a udělají konečně něco užitečného! ()

kluzo odpad!

všechny recenze uživatele

Toto hodnocení nedávám často, ale tohleto je fakt moc. Trapné triky, trapné dialogy, trapná zápletka. Z filmu čiší nedostatek peněz. Jak jinak si vysvětlit, že když stříleli ze samopalů, tak nezabírali ústí hlavně a třepáním zbraní simulovali střelbu. U akčního filmu to je dost velký trapas. Ještě tak parodie, ale i tam by to byl trapný frk. Kdyby to natočili ochotníci z Horní Dolní, bylo by to jinak, ale jako profi film to je hodně velký trapas. 40min až nad hlavu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykl na všelijaké Asylácké srajdy, ale tohle byl doslova vrchol. Nejprve mě zmátlo to, že tohle paskvilové scifi/fantasy uvedl Filmag jako horor. Potom jsem se naštěstí tady ujistil , že tenhle kousek do mého žánru nepatří. Narozdíl od Jurského parku je tohle absolutní digitální mazlanina se smradlavým dárečkem uvnitř. Otřesní dinosauři, dementní výkony herců/neherců, scénář stvořený v největším alkoholickém deliriu a naprosto stupidní konec jen podtrhli úroveň celého snímku, který trval nekonečných 85.minut a byl jedním velkým utrpením. Nechápu proč do něčeho takového vůbec lezl můj oblíbenec Michael Gross. jen kvůli němu nedám nulu. Nikdy více. ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Největší problém byl film tady na databázi vůbec najít, protože Prima Cool ho uváděla pod názvem 100 mil. let př.n.l. Další problém byl vůbec ho dokoukat. Námět by to byl docela zajímavý, ale zpracování neuvěřitelně nudné. Takže největší zábavou bylo sledovat, jaké nelogičnosti tvůrci ještě vymyslí. Třeba: příroda před miliónem let vypadala úplně stejně jako nyní, navíc tam sem tam rostly podivně barevné plastové rostliny. Nebo: ti vědci, kteří se v roce 1949 vydali na neúspěšnou výpravu do pravěku, si nejspíš předtím zalétli do 21. století nakoupit nějaké oblečení, protože to, co měli na sobě, v roce 1949 nikde sehnat nemohli. No a ty strašlivé triky - filmová technika od cesty do pravěku někam pokročila - nebo ne? Odpad přesto nedávám, protože ten nápad, co se stane, když se přesun úplně nezdaří, mi za tu hvězdičku stál. ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

OMG ! Tak tohle byla ale opravdu děsivá slátanina. A přitom námět nebyl vůbec špatný, ale zpracování bylo naprosto šílený. Triky naprosto děsivý, v Cestě do pravěku byly lepší efekty, navíc dinosauři byli snad jen 4 a ten Rudoch. Masakr, neuvěřitelně laciné, stejně neuvěřitelné byli dialogy. Prostě hrůza, na tomhle nebylo ani nic vtipného. Jen nuda. Nedostatek peněz a nápadů srší na míle daleko. Odpad ! 2 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)

Reklama

Reklama