Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na pobavení a jedno zkouknutí to není nic katastrofálního, samozřejmě že to je levný a podřadný film, který nemá na vysoký hodnocení, ale je více drahých filmů, které jsou k ukousání nudné a nezáživné a já jsem se u tohoto filmu opět nenudil a docela jsem se i bavil, takže proč ty dvě hvězdy nedat? ()

gezper odpad!

všechny recenze uživatele

Test odvahy, má to 11%. Ne že bych filmy odsuzoval dopředu, ale přece jen nějaká pre-selekce musí být. Takže udělám na sobě pokus: Jak dlouho to vydržím po očku sledovat? Zanechá to nějaké podstatné stopy na mé psychice? Závěr: je to peklo! Nedá se to sledovat ani na 10% pozornosti bez újmy na duševním zdraví. Cituji z citace textu distributora filmu: "Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky." Nejsem si jist, zda mysleli trika s krátkým nebo s dlouhým. Ovšem jedna pasáž ze souvěti je pravda, vymklo se jim to z ruky - ale nikoliv vědcům, nýbrž tvůrcům filmu. [0%] ()

Reklama

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem doufal, že tento film opravdu nebude tak špatný, jelikož oficiální text distributora mě opravdu zaujal. Bohužel, troufám si říct, že komentáře nemohou v nejmenším odrazit NEkvalitu tohoto filmu. I studentské snímky jsou kvalitnější a lépe zpracované ... Škoda, scénář by alespoň na slušný "béčkový" snímek mohl být vhodný. ()

Jack_D. 

všechny recenze uživatele

Tento fil je hroznej. Neskutečně. Díky němu získáva pojem "trikově nabité akční sci-fi" zcela nový rozměr. Pět hvězdiček si rozhodně zaslouží, neboť jsme se již dlouho takto nepobavili. Jeden nesmysl za druhým, tu a tam jeden opakovaný záběr, dinosauří triky jako od Zemana a originální herecké výstupy ala Power Rangers. Prostě paráda. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

"Trikově nabité akční sci-fi", "skupinka drsných amerických vojáků" :-DDD. Chápu, ono by možná tolik nelákalo jako oficiální text distributora napsat pravdu: mizerně natočená maňásková fraška s bandou nevzhledných chovanců z ústavu pro mentálně znevýhodněné;-). Telebednu jsem zapnula zhruba v půlce filmu, takových 10-12 minut jsem se střídavě hystericky hihňala, div mi nepovolily těžce zkoušené svěrače, a zároveň nechápavě vrtěla řepou nad kýmkoliv, kdo byl ochoten tohle realizovat, investovat do toho čas a peníze + jakkoliv s tímto výtvorem spojit své jméno (případně pseudonym). Jelikož už jsem však měla kvótu absolvovaných sraček pro tento týden splněnou, zvolila jsem nakonec méně absurdní zábavu, než pozorovat nereálně se chovající a ultradebilně komunikující oživlá dřeva, jak se honí za plyšovým "tyranosaurem", co se nepozorovaně plíží rušnými ulicemi a občas povyskočí 100 metrů do vzduchu pro vrtulníkový zákusek... to vše vkusně proloženo leteckými záběry nočního velkoměsta. Kousek pouze pro šestileté kloučky podprůměrné inteligence nebo pro fanatické lovce odpadů. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)

Reklama

Reklama