Reklama

Reklama

Anakonda

  • USA Lockjaw: Rise of the Kulev Serpent
všechny plakáty
Trailer

Na malém městě se zrodí obrovský had – monstrum které zabíjí vše živé.
V dávných dobách v Africe, vytvoří jeden kněz pomocí magie voodoo nezničitelné zlo, pomocí kterého bojuje s nepřáteli. Jde o rýsovací nástroje, které oživí vše co, se s nimi nakreslí. Tento nástroj najde v současné Americe malý chlapec a nakreslí si hada. Ten k jeho údivu oživne a zabije jeho otce. Otřesený chlapec zakope na nejbližším poli jak nástroj, tak hada. Had však nabírá na síle i velikosti a terorizuje vyděšené obyvatele. Jediný kdo jej může zastavit, jsou armádní speciální jednotky spolu s mistrem v lovu hadů Nickem Kirabem, který věděl, že se Anakonda jednou vrátí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Zrůdnost, které ale jen kapka zbývá k tomu aby se stala hodně zábavnou, bohužel, kapka kurevsky podstatná. Příběh je o ničem, triky jsou na úrovni mateřské školy a herci zoufalí. Přesto to místy vypadá, že se budete dobře bavit, třeba když sejmou autem tu maminu, nebo když had konečně začne zabíjet. Bohužel, jen vypadá. Bavit se nakonec nezačnete. To vám garantuju. ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

„Čo to znamená?“ – „Že vašich kamošov už nemusíme hľadať.“ Toto bolo veľa aj na mňa a to som bol na ANAKONDE s Jennifer Lopezovou (ale tento film s ňou nemá nič spoločné, v origináli sa volá LOCKJAW: RISE OF THE KULEV SERPENT) dvakrát v kine a som posadnutý legendami o obrovských hadoch, žerúcich byvolov. Ale toto bolo ako najhoršia časť Beverly Hills 902 10, kde bandu odporne nesympatických hajzlov v poli (!) žerie prudko digitálny had s hlavou, veľkou ako dva kone, pričom tento obor nemá problém sa k vám odzadu nenápadne priplaziť a potichučky vás chňapnúť. A to je len jeden z logických lapsusov. Ostatné sa mi vypisovať nechce, na minútu pripadá aspoň jeden (Milenca vám pri sexe zabije anakonda. Naozaj si v tej chvíli začnete obliekať tričko?). 90% času o ničom, až keď ku koncu pred kameru namašíruje mizerný DMX (chránenec Joela Silvera - ROMEO MUSÍ ZOMRIEŤ, SMRTEĽNÝ ZÁSAH, KOLÍSKA DO HROBU) s pancierovou päsťou, ktorý si tento odpad pekne krásne aj produkoval, nastane aspoň štipka zábavy. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ hloupého béčkového hororu, který dávají čas od času ve večerních hodinách na TV Nova. Tyhle filmy nejsou sice nudné, ale jejich kvalita se limitně blíží nule, pokud jí tedy přímo nedosahuje. V Lockjaw se občas vyskytnou nějaké světlejší momenty, takže o úplný odpad se nejedná, ale za pozornost rozhodně nestojí. Herecké výkony jsou přiměřeně béčkové, scénář dosti strašný, děj neoriginální a předvídatelný (kdo přežije musí být jasné ale opravdu každému), no zkrátka - fakt se na to nekoukejte. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Isiel som si pozriet brak od Davida Hasselhoffa a dostal som iný brak, ktorý bol hrozne tupý. Dialogy trhali uši, tento pán režisér by už nemal točiť ani stužkovú, nie filmy. Klasická digitálna , ale monumentálna Anakonda sa tu zmenila na niečo, ako aligátor zmiešaný s hadom a v tak hroznej kvalite trikov, že aj keď som videl aj horšie, toto bolo už naozaj ťažký prúser. Vždy hľadám vo filme aj nejaké to pozitívum a tu ho naozaj ťažko hľadať, ale videl som aj o čosi trikovo horšie filmy, tak tu 1* mu dám. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Au. To prostě bolelo. Dá se odpustit ta levnost, hrozné herectví, digitální triky ze základní školy i skoro nepochopitelný fakt, jak mohl podprůměrný rapper DMX po fightech se Seagalem nebo Jet Lim klesnout tak strašně hluboko (živě si to představuji: "Hele, DMX, nezahrál by jsi nám tam, aby jsme tam měli alespoň jedno trošku známější jméno? A když už tam budeš hrát, nepřispěl by jsi nám nějakýma prachama? Napíšeme tě jako producenta." Co se ale odpustit a prominout nedá je ještě nepochopitelnější skutečnost, že nikomu, opravdu nikomu, od scénáristy, přes herce, režiséra až po distributory, nedošlo, že je to prostě debilní kravina, která není ani tak výjimečně debilní, aby měla šanci stát se kulervoucí komedií. Stupidní vylízaní mlaďoši pronáši ještě stupidnější WTF dialogy a tu a tam se před kamerou proplíží kříženec krokodýla s hadem. Na to, aby to alespoň trochu zaujalo, pobavilo a nebylo líto toho času s tím stráveného keců příliš, křížence málo. A český distributor jako by tohle všechno pochopil a ještě si přisadil naprosto šíleným českým dabingem v němž pětadvacetiletý chlápek dabuje desetileté dítě i padesátiletého chlapa (tedy jeho hlas se nehodí ani pro jednu postavu). Po deseti minutách jsem zapínal titulky. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama