Reklama

Reklama

Anakonda

Trailer

Obsahy(1)

Do hlubin amazonského pralesa se vydává výprava dokumentaristů, vedená profesorem Stevenem Calem, aby našla tajemný indiánský kmen Širašama. Cestou expedice neplánovaně získá dalšího člena, lovce Paula Saronea, který chytá hady pro zoologické zahrady a jeho loď uvízla v hustých kořenech. Paul jim vypráví indiánskou legendu o obrovském hadovi, události v džungli však dávají tušit, že by nemuselo jít jen o mýtus. Krátce po vyplutí se Steven ocitne v ohrožení života, když při pokusu uvolnit zaseklý lodní šroub vdechne vosu. Sarone provede tracheotomii. Zachrání mu tak život, znamená to však, že se výprava musí vrátit a dopravit Stevena do nemocnice. Sarone navrhne plavbu zkratkou, kterou prý dobře zná, a výprava v tísni neochotně souhlasí. Nový směr plavby se jim však stává osudným. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (401)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ani nechci vědět, co se tu stalo.." ;) Směšnou CGI anakondou vyzvracený, zato ovšem ve své další skvostné padoušské kreaci výtečný, Jon Voight na diváka mrkne víc než jednou, čímž jasně naznačuje, kdo je skutečně králem tohohle ekohorůrku, i co si o něm myslí.. A soudný divák jen lituje, že seňoru Lopez ta velká hadice nesežrala hned zkraje její kariéry..;) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

J Lo opravdu není pěkná a proto jsem moc přál anakondě, aby se dobře najedla, obzvláště díky jejímu tučnému zadku by měla vystaráno na pěkně dlouho. No, dá se na to koukat, pozdě v noci, když nic jiného nedávají, aby se člověku lépe spalo. Bez napětí, bez atmosféry, bez strachu, oddychovka. Btw: Digitální anakonda nešla zabít skoro nijak, zato na tu gumovou stačila sekyra :-) ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Mystický kmen uprostřed Amazonky nikdo nikdy neviděl. Natáčecí štáb plný mladých lidí se vydává do jejich vod, aby kmen našel. Po chvíli potkávají zničenou loď a ztroskotance. Ztroskotanec Saron (Jon Voight) je zavede dál do divokých řek Amazonie. Příběh má jednoduchou zápletku, ale všichni jí chceme vidět. Všichni čekáme, až se tam několika metrový had objeví. Amazonka je ráj pro milovníky přírody. Zároveň to je ale sakra nebezpečné místo. Skupinka filmařů to bude mít možnost na vlastní kůži okusit. Film příjemné utíká, a i když se had objevuje skoro až v polovině filmu, tak přesto mě to docela bavilo. Efekty jsou někdy až příliš na oko a pár scén je vysloveně k smíchu. Přitom se ve filmu najdou známá jména a Anakonda jako taková mně bavila. Kdyby byl scénář trošku jinačí a nenatahoval ten nekonečný konec, tak by se mi to jistě líbilo více. (45 %) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl v dětství ještě na VHS a tehdá se mi to hodně líbilo, vždycky to na mě působilo celkem dobrou atmosférou a musim se přiznat, že i teď, po těch letech, to mam pořád docela rád a stále na mě Jon Voight působí jako neskutečně skvělej záporák. Podle mě by si to zasloužilo vyšší hodnocení, i když to neni žádná extra bomba ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takovy horsi, klasicky vyvrazdovaci becko, nic vic, nic min. Pribeh a dialogy jsou stokrat omlety takze by stacilo vymenit dzungly a hada za neco jinyho a bylo by to uplne stejny, proste takova ta klasika u tehle filmu. Herci nic moc, skoro od zacatku vite kdo chcipne, zadny slozity postavy, ale jednoduse rozdeleny - urvana zenska, drsnak atd. a co se tyce Jeniffer tak ano, hezka je, ale jako herecka stoji za hovno. Spis nez horor bych to videl na dobrodruznej film, protoze proste u toho se bat nebudete ani kdybyste chteli. Velkou vinu na to taky nese "hlavni zaporak", protoze anakonda je fakt hnusne udelana a vubec nevypada realne. Moc jsem se u toho nenudil, ale ze bych z toho byl nak hotovej, to taky ne. Spis horsi prumer. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (19)

  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec, nejhorší režie, nejhorší scénář, nejhorší nová hvězda a nejhorší pár na obrazovce, na který byl nominován John Voight a anakonda. Snímek nakonec neproměnil ani jednu z nominací. (Terva)
  • Owen Wilson byl při natáčení zraněn živou anakondou. (Terva)
  • Náklady na jednovteřinovou scénu s anakondou byly 100.000 dolarů. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama