Reklama

Reklama

Anakonda

  • USA Lockjaw: Rise of the Kulev Serpent
všechny plakáty
Trailer

Na malém městě se zrodí obrovský had – monstrum které zabíjí vše živé.
V dávných dobách v Africe, vytvoří jeden kněz pomocí magie voodoo nezničitelné zlo, pomocí kterého bojuje s nepřáteli. Jde o rýsovací nástroje, které oživí vše co, se s nimi nakreslí. Tento nástroj najde v současné Americe malý chlapec a nakreslí si hada. Ten k jeho údivu oživne a zabije jeho otce. Otřesený chlapec zakope na nejbližším poli jak nástroj, tak hada. Had však nabírá na síle i velikosti a terorizuje vyděšené obyvatele. Jediný kdo jej může zastavit, jsou armádní speciální jednotky spolu s mistrem v lovu hadů Nickem Kirabem, který věděl, že se Anakonda jednou vrátí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zařekl jsem se, že na podobné filmy se už dívat nebudu. Bohužel jsem to porušil a zhlédl jsem tento film. Laciných napodobenin Anacondy je na světě už několik desítek, ale ani jedna z nich nedosahuje kvalit ani obyčejného průměrného filmu. Tak je tomu i tentokrát. Na svědomí ho má režisérský zelenáč Amir Valinia, který průběžně s tímto filmem natočil v téže roce ještě odpadní scifi s názvem Mutants. Scénář filmu mě ze začátku celkem zaujal, protože kombinace voodoo a velkého hada má určitý potenciál, který však zůstal v tomto případě naprosto nevyužitý. Při sledování filmu jsem si připadal jako na nějakém filmovém večeru, kdy pustí amatérský studentský horůrek. Samotné hlášky a chování hlavních aktérů bylo hodně trapné a jejich naprosto otřesné komentáře mě pomalu uspávaly. Scénáristé si zřejmě mysleli, že když do filmu přihodí několik starých hlášek a spoustu sprostých slov, tak to bude cool. Bohužel ani pěkné herečky neukázaly zhola nic, kromě trapného striptýzu a své blbosti. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Skoro hodinu jsem se musel dívat na nějaké amatérské PRCI PRCI PRCIČKY bez špetky humoru, kde jen parta puberťáků po sobě v obejváku lezla za šíleného řevu černošského rapu, abych se mohl pokochat tou strašnou anakondou. A že byla fakt strašná. Z počátku vypadá jak aligátor bez noh, protože hlavu má fakt aligátoří a až v závěru filmu má hlavu jako had, jenže zase její tělo připomíná hasičskou hadici o délce nějakých 30 metrů. Takže ani o nějakém povedeném CGI monstru se zde nedá mluvit. Nejděsivější tedy podle mě byl na celém filmu ten namalovaný obrázek zhrzeného chlapa, kterému ta banda puberťáků přejela manželku. Tím do toho ještě zapletli woodoo a tak pomyslně zabouchli poslední hřebík do rakve této filmové břečky. [988. hodnocení, 34. komentář, 17%, 137. nejhorší film] ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Distributor zřejmě neviděl film, protože by nemohl na cover DVD napsat takovou blbost, že chlapec zakopal hada. (Had má asi 20 m - pozn. autora :-) ) Takže trošku poopravím OBSAH: Africký kaplan (o kterém se ve filmu pouze mluví!), za pomocí voodoo a dřeva, vyrobí takovou pomstichtivou tužku. Kdokoliv s ní nakreslí nějakou pomstu, je splněna. Ta pomsta je vykonána sežráním oběti obrovským mutantním "ALIGÁTORO-HADEM"! Skupina přátel jede na chatu a díky rozptýlení způsobí smrt. Manžel oběti se chce voodoo tužkou pomstít! A tak začíná boj o holý život!--------->A nyní k fimu : Pěkné barvy, zajímavé téma, ucházející triky i herecké výkony, .....ale.... na to že má film 77 minut, se táhne. Mutantní zvíře asi 50 minut není vůbec vidět! Brutální scény - (až na urvanou hlavu) - "ŽÁDNÉ"! Trapný konec! Takže - já osobně jsem čekal více a má sestra mi sdělila, že je to ODPAD! FILM MÁ 77 minut ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To zase byla kokotina levnýho zrna. Pětice pubertáků jede někam na chatu (zase takový nespárovaný počet). Před tím jsme měli možnost vidět malýho kluka co s kamarádkou ukradnou nákýmu šamanovi nákou věc a jeho ožralýho tátu sežere had. Pak v současnosti jsou ty dva už manželé. Skupina pubertáků cestou nasává a nevědomky sejmoou tu ženu onoho páru, která samozřejmě zemře a zdrcený manžel kreslý všem smrt a díky tomu na ně přivolá kletbu. Pak jeden podruhém umírá v utrobách hada (hned je vám jasné v jakém pořadí to bude) Co mě pobavilo jak dělá holka klukovi striptíz a je pořád v prádle pak na to vlítnou a ona je stále v prádle dost divný . Zbylá dvojice jede pro pomoc. Kam asi až dojede než k chlápkovi ,kterýmu před tím zabili ženu a ten se sice chce mstít ,ale nakonec jim pomáhá až krásně přijde o hlavu. Film je to naprosto amaterský hlavně co se týká hereckých výkonů. Přesto se u toho občas zasmějete. A hlavně to má velice solidní stopáž, takže se to nechá. Ps-ve filmu je 6 mrtvých. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Au. To prostě bolelo. Dá se odpustit ta levnost, hrozné herectví, digitální triky ze základní školy i skoro nepochopitelný fakt, jak mohl podprůměrný rapper DMX po fightech se Seagalem nebo Jet Lim klesnout tak strašně hluboko (živě si to představuji: "Hele, DMX, nezahrál by jsi nám tam, aby jsme tam měli alespoň jedno trošku známější jméno? A když už tam budeš hrát, nepřispěl by jsi nám nějakýma prachama? Napíšeme tě jako producenta." Co se ale odpustit a prominout nedá je ještě nepochopitelnější skutečnost, že nikomu, opravdu nikomu, od scénáristy, přes herce, režiséra až po distributory, nedošlo, že je to prostě debilní kravina, která není ani tak výjimečně debilní, aby měla šanci stát se kulervoucí komedií. Stupidní vylízaní mlaďoši pronáši ještě stupidnější WTF dialogy a tu a tam se před kamerou proplíží kříženec krokodýla s hadem. Na to, aby to alespoň trochu zaujalo, pobavilo a nebylo líto toho času s tím stráveného keců příliš, křížence málo. A český distributor jako by tohle všechno pochopil a ještě si přisadil naprosto šíleným českým dabingem v němž pětadvacetiletý chlápek dabuje desetileté dítě i padesátiletého chlapa (tedy jeho hlas se nehodí ani pro jednu postavu). Po deseti minutách jsem zapínal titulky. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama