Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (507)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po skvelom mobile prichádza režisér opäť s dobrým (napínavým) akčným filmom. Musím povedať, že je to slušne vymyslené (zavretý v lietadle s hadmi), ale stále sa jedná len o akčnú jednohúbku, na ktorú sa dokážem pozrieť viac krát, ale nikdy ničím neprekvapí. Chcelo by to trošku viac napätia a kvalitnejší scenár a bolo by to moc fajn. Takto je to len fajn. Efekty sú trochu umele ale to moc nevadí.Ma to akcie, hady, hláškujúcich hercov ... ať žije zlata Playstation :-) 65% - 3* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příběh je nejjednodušší jakej mohl bejt, ale to byl vlastně i záměr. Režisér Elis to tak mohl natočit s dosti velkým nadhledem, což už zčásti dostal do svých předchozích filmů. Tady se mu to většinou taky povedlo. Většinou je to ovšem zásluhou Jacksona. Ten tam nebejt, tak je ten film sotva na 2*,protože to on stojí za většinou vtipných momentů. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Možná spíš 3 a půl. Hodit hady do letadla je vážně správně ujetý nápad. Od chvíle kdy začnou hadi vylézat ze... ehm ze svých děr jsme svědky těch nejnechutnějších možných útoků hadů na člověka (kousanec do oka tady kupodivu, v porovnáním s jinými místy, působí vcelku normálně). K tomu dostáváme i pěknou reklamu na PlayStation, RedBull a surfovací prkna. Zábavné béčko s parádním Samuelem L. Jacksonem a partou naštvaných hadů v hlavní roli. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Hadi v lietadle"... samotný názov by mohol byť dostatočne výstižným komentárom pre tento animal horror. Pretože o nič iné tu vlastne ani nejde. Bežný let spoločnosti South Pacific Airlines z havjaského Honolulu do Los Angeles sa stáva pre pasažierov i jeho posádku nočnou múrou potom čo na nich zaútočí horda feromónmi rozdráždených hadov. Pozor! "Hadi v lietadle"! ** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bezstarostný výlet na Havaj za surfováním změnil jednou provždy Seanu Jamesovi život. Stal se totiž náhodným svědkem vraždy a mocný gangster Eddie Kim rozhodně nestojí o to, aby zůstal naživu. Sean ovšem chce vypovídat před soudem a v doprovodu zkušeného agenta FBI nasedne do letadla mířícího do Los Angeles. Nikdo ovšem netuší, že Kim propašoval do letadla jedovaté hady a škrtiče, kteří se proplazí ze zavazadlového prostoru až mezi pasažéry. A pak začne jít všem o život. Scénář už od úvodu je plný zarážejících nelogičností, které by se daly pominout jen v tom případě, že nám tvůrci naservírují pořádnou smršť v podobě útočících hadů, ale to se nekoná. Dvě řídké scény s hady jsou hodně málo. Film se postupně propadá až do ubohého podprůměru. Závěrečné titulky jsou podle mě lepší, než celý tenhle film. 40% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Někteří z hadů byli digitálně dotvořeni, protože se nehýbali tak, jak režisér potřeboval. (imro)
  • Ve scéně, kdy se jdou dva mladí pasažéři milovat na WC, má dívka růžový svetr. Když jsou ale uvnitř toalety, má svetr zelený. (Mr.Hudson)
  • Samuel L. Jackson (Neville Flynn) ke svému názoru na hady řekl: "Že bych je měl bůhvíjak rád, to ne. Ale nebojím se jich. Když jsem byl malej, tak jsme je s klukama na venkově zabíjeli nebo těm chudákům dělali fakt něpěkný věci. Teď jsem se s nimi při natáčení vůbec nemusel setkat. S živými hady pracoval jenom druhý štáb, na nás zbyli ti uměli nebo digitální. Ale kdykoli jsem si mohl zajít do místnosti, kde je 'skladovali', a na nějakého si sáhnout." (NIRO)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama