Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (507)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Film, ktorého názov prezrádza všetko, čo vo filme môžete očakávať. Béčko, s prvotriednym S.L. Jacksonom, kvôli ktorému ten film stojí aspoň za požičovné. Film, napriek tomu, že som vedel čo môžem čakať, ma vôbec neuspokojil. Scény s hadmi sú natočené dosť nudne, nemalo to iskru, pôsobilo to príliš umelo. Celé to pôsobí ako súhrn viac či menej podarených scén na tému útok hada. Na porovnanie scéna s hadom v Kill Bill je jedna z najlepších scén vo filme. Jedna poctivá scéna proti dvadsiatim bez iskry v tomto béčku.50%. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná blbinka, ideální pro nějakou dobře naladěnou filmovou sešlost s pivkem v ruce. Chce to hlavně hodně nadhledu a pak ani nevadí ty šílené logické lapsusy a fakt, že něco podobného, v různých obměnách, tady bylo už mockrát (i když na "orální sex" od chřestýše si zrovna nevzpomínám :o). Trochu jsem zde postrádal více humoru a nějaký originální nápad, který by tu kupu předvídatelného klišé trochu osvěžil (i když uznávám, že prvotní nápad a samotné zúčtování s hady je patřičně šílené). Ovšem...když ultracool drsňák Samuel L. Jackson s neodolatelně nasraným výrazem zahlásí "Enough is enough! l have had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!!!", je vám jasný, že pod ty 3*, byť těsné, jít prostě nemůžete :o) ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Když se v seriálu Dva a půl chlapa dívá Charlie Sheen na Čelisti, řekne mu synovec Jake, že je to nuda a například takoví Hadi v letadle, jsou napínavou klasikou. Nojo, děti... Ale když už tahle akčně-katastrofická blbina běžela pozdě večer v televizi, ze zvědavosti jsem se podíval. Dostal jsem přesně to, co jsem očekával. Moc toho nebylo. Film plný krásných žen a ošklivých digitálních hadů, který tahá ze dna sympaťák Samuel L. Jackson. Ten je tradiční jistotou. Avšak ani on to na více, než dvě hvězdičky nevytáhne. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tohle není žádné béčko! Je to prostě kurevsky dokonale vytvořený mix zvířecího hororu z let osmdesátých a hollywoodského katastrofického thrilleru z let nultých! To, co jsem očekával, jsem dostal (a vlastně nechápu, jak mohl někdo chtít ještě víc). Neskutečná sranda, roztomilé nechutnosti, pár lekaček, hysterické ženské, překvapivě dokonale a vtipně ztvárnění hadi a hláška: "Není mezi cestujícími pilot?", kterážto je přímo nezbytná v každém snímku, kde má letadlo problém. Zvířecí horory Forever! SPOILER: Škoda, že se tvůrci neodvážili nechat chcípnout pár dětí a s letadlem na konci někam praštit, můj vylepšený dojem by to pak na tu pátou hvězdičku určitě zvedl. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Možná spíš 3 a půl. Hodit hady do letadla je vážně správně ujetý nápad. Od chvíle kdy začnou hadi vylézat ze... ehm ze svých děr jsme svědky těch nejnechutnějších možných útoků hadů na člověka (kousanec do oka tady kupodivu, v porovnáním s jinými místy, působí vcelku normálně). K tomu dostáváme i pěknou reklamu na PlayStation, RedBull a surfovací prkna. Zábavné béčko s parádním Samuelem L. Jacksonem a partou naštvaných hadů v hlavní roli. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Samuel L. Jackson (Neville Flynn) ke svému názoru na hady řekl: "Že bych je měl bůhvíjak rád, to ne. Ale nebojím se jich. Když jsem byl malej, tak jsme je s klukama na venkově zabíjeli nebo těm chudákům dělali fakt něpěkný věci. Teď jsem se s nimi při natáčení vůbec nemusel setkat. S živými hady pracoval jenom druhý štáb, na nás zbyli ti uměli nebo digitální. Ale kdykoli jsem si mohl zajít do místnosti, kde je 'skladovali', a na nějakého si sáhnout." (NIRO)
  • New Line Cinema nasypalo do očekávaného hitu 33 milionů dolarů, ale během prvních třech dnů promítání (18. – 20. 8. 2006) diváci zanechali v kinech jen 13,8 mil. dolarů. I když to byla sotva polovina očekávané sumy, stačilo to na první místo v návštěvnosti. Film se na vrcholu dlouho neudržel a celkový výdělek se zastavil na 33,9 milionu. (imro)
  • Děj se odehrává v letadle Boeing 747. (imagoo)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama