Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ždímat,ždímat,ždímat jak se to jen dá stejně jako u Hellraisra. V 80.letech by to bylo super béčko,ale v dnešní počítačové a nudé filmové době nic víc než jen další nuda. Jo dal jsem dvě hvězdy,ale jen proto,že se mi líbí blondýnky,takže Crystal Allen dostává jednu,jinak by to bylo za jednu hvězdičku. Stejně tak i ve trojce. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý (a doufám že poslední) hřebík do rakve anakondí série. Obří plaz je opět vytvořen hnusnou CGI animací, pro zvýšení efektnosti místo polykání obětí je už rovnou trhá na cáry, a když se mrštně žene podzimním lesem za kořistí, nepohne se za ní ani list. Herci připomínají stádo zbloudilých ovcí, netušíc kam přesně se do záběru postavit, střílejí po sobě místo po nepříteli, a jeden voják se dokonce nechá roztrhat ručním granátem. Jenže tahle scéna byla záměrně vtipná, zbytek už je myšlen zatraceně vážně. Pro partičku kamarádů, co si dělaj prdel ze špatných filmů, by to ale mohla být dobrá volba. ()

Reklama

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička šla do kin, slušně vydělala, měla pestré osazenstvo lodi včetně Jennifer Lopez i tajemně přitažlivý deštný prales s jedním gigantickým nebezpečím ve vodě. A na pultech videopůjčoven se tehdy moc neohřála. (Asi) čtvrté setkání s digitální hroznýšovitou potvorou je naopak „uměním“ v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Triviální scénář nabízí za přítomnosti neuvěřitelně tupých dialogů nezáživné požírání jedné postavy za druhou, přičemž nápady jako by si tvůrci nechávali v rukávu. Jenže oni vlastně žádné nemají. Tahle Anakonda je pouze nicotným výkřikem a divák u sklenky něčeho ostřejšího může jen přemýšlet, pro koho je to vlastně celé určené. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že niekto tu nadobro stratil rozum. Len čo sa mi trochu sa mi uľavilo, že v titulkoch neni Hasselhof, šokovali ma svojou účasťou pre zmenu rumunskí ochotníci. Navyše vodného hada, ktorého domovom je Amazonský dažďový prales nechali tvorcovia behať po rumunskom lese a asfaltkách. Aby utrpeniu diváka nebolo dosť, žerie ľudí na počkanie ako cukríky zo sáčka a po popálení kanistrom benzínu opäť splýva dokopy. Ok, ale ku žánru akčný horor si ešte treba doplniť fantasy. Ináč táto digi-konda na diváka nezapôsobí. ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Co říci k filmu jenž musela napsat první oficiálně zaznamenaná lidská zombie, která den před napsáním ztratila mozek v rumunských Karpatech? Tady už totiž nemůžeme ani mluvit o klišé, protože by klišé došlo k příliš velké újmě. Ne zde je to opravdu do nebe volající stupidita áčkového charakteru ve všech fázích výroby, která dala vzniknout zetkovou kvalitu filmu, kde scény na sebe často nenavazují, logika si zde zřejmě vzala dovolenou (sakra, přes cestu spadl klacek, je nás šest s dvěma auty, tak ho společnými silami neodtáhneme, ale půjdeme hezky pěšky; nebo v táboře jsou mrtví a vrah je stále někde tam? Ne vracet se nebudeme, protože v táboře jsou auta s nimiž se stejně nikam nedostaneme protože na jediné cestě je ten klacek kvůli kterému jdeme pěšky a pět mil zpět chodit nebudeme) a herci hrají jako ochotníci v inscenaci o špatném herectví. Třešničkou na dortu jsou počítačové efekty, které mají jen pár lekcí k tomu, abychom na na nich viděli i jednotlivé pixely. Prostě průšvih každým coulem a zasloužený odpad. Tomuto se vyhněte obloukem! 5% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)
  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)

Reklama

Reklama